ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΠΤΗΣ . ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΡΑΣΗ-ΤΙΤΛΟ , ΟΛΗ Η ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΩΔΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥ !

“Καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου στη Λάρισα -Κρατείται ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 20χρονο δράστη”

Αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκίνητου έξω από τη Λάρισα: Νεκρός ο δράστης από πυρά αστυνομικού

iefimerida.gr”

***

“Δράστης, κλέφτης αυτοκινήτου, καταδίωξη”!   Σε μια μικρή φράση -τίτλο ο πανάθλιος  εκτελεστής της ανθρωπιάς και της  ενσυναίσθησης, Χρήστος Ράπτης,  ,βάζει να χωρέσει όλη η ατιμία και προστυχιά που τον διακρίνουν.     Πυροβολεί εν ψυχρώ και σκοτώνει  για δεύτερη  φορά  ένα 20χρονο παιδί μαζί  και  τη δεοντολογία   στην    παρουσίαση της  είδησης της δολοφονίας του . Για να περάσει το μήνυμα στους νοικοκυραίους  πως το κράτος είναι εδώ, προστατεύει …ιερές περιουσίες  και δε διστάζει να   πυροβολεί   έναν κλέφτη  ,έναν κακοποιό,  ένα  δράστη. Και να το αφαιρεί  ακόμα και τη ζωή.  Ειδικά αν είναι κολασμένος της γης. Μετανάστης ή πρόσφυγας.

 ΄Ενα αυτοκίνητο, αλητήριε Ράπτη,  κλεμμένο ,έστω, πόσα λεφτά κοστίζει;  Και 20 ευρώ απλήρωτη βενζίνη  τί αξία  μπορεί να έχουν στην αποτίμηση της ζωής  των θυμάτων, έστω και παραβατικών  και τιμωρούνται  με  αφαίρεση; Στα δικά σας παιδιά, αν συνέβαινε,  θα ίσχυε ποτέ η ίδια αντιστοιχεία;

 Τα  χιλιάδες θύματα  του Οργουελικού  καθεστώτος Μητσοτάκη   είναι το ανοσιούργημα.  Τα  δισ.  που έκλεψε  και συνεχίζει  η κυβερνητική  συμμορία   είναι το μέγα έγκλημα.    Τα λευκά κολάρα, με πρώτους αυτούς που  τους καλύπτουν, όπως εσύ,  είναι οι πραγματικοί δράστες.  Ανύπαρκτες  οι  μικροκλοπές  βενζίνης και αυτοκινήτου   στην ηθική και ποινική αποτίμηση του φυσικού και έντιμου Νου.  Σε αντίθεση με τη δική σας  ατιμωρησία  που είναι το μέγα έγκλημα.

Θα δικαστείς, Χρήστο Ράπτη,  μαζί με  τους λοιπούς δολοφόνους.  Ηθικούς και φυσικούς. Ουδείς θα βρίσκεται  στο απυρόβλητο εφεξής. ΄Οσους  πραιτοριανούς  των 800 ευρώ κι αν ενοικιάσετε , δε θα σωθείτε. Θα σας εγκαταλείψουν μια μέρα,   όταν  και σε αυτή  τη χώρα γεννηθεί κράτος δικαίου και ευνομούμενη Πολιτεία. Να είσαι σίγουρος.