Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Α.ΤΣΙΠΡΑΣ, Π .ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΝΟΧΟΙ “ΕΘΝΙΚΗΣ” ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

1.  “Δεν καλύφθηκε το ποσό των 3 δισ. ευρώ που είχε θέσει το ΥΠΟΙΚ

Αρνητικά εξελίχθηκε για το υπουργείο Οικονομικών η έκδοση τριετούς ομολόγου και προκάλεσε προβληματισμό για τη βιωσιμότητα της κάλυψης των δανειακών αναγκών της χώρας από τις αγορές.
Σύμφωνα με το υπουργείο οικονομικών το συγκυριακά αρνητικό κλίμα για τα ομόλογα της περιφέρειας της Ευρωζώνης έπληξε την έκδοση των τριετών ομολόγων, με αποτέλεσμα να μην καλυφθεί το ποσό των 3 δισ. ευρώ που είχε στόχο το υπουργείο.”

2.
α.” Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση «κουρελιάζει» το Σύνταγμα

«Η κυβέρνηση κουρελιάζει το Σύνταγμα» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο περιστύλιο της Βουλής με αφορμή την αποχή από τη συνεδρίαση του Α’ Θερινού τμήματος.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε επίσης λόγο για κυβέρνηση η οποία «τρέμει τον λαό, τρέμει την προσφυγή στις κάλπες, φοβάται το δημοψήφισμα και βλέπει το λαό ως εχθρό της».

«Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει για να ανασάνει ο τόπος και η δημοκρατία» κατέληξε”.

β.”Καμμένος: Σκοτεινή ημέρα σήμερα για τη δημοκρατία

Για «σκοτεινή ημέρα για τη δημοκρατία» έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Α΄ Θερινού Τμήματος που απέρριψε το αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος όσον αφορά το θέμα της «μικρής ΔΕΗ».

Πέρασε απαρατήρητη η αδυναμία κάλυψης του τριετούς ομολόγου ,που ερμηνεύεται στην πραγματικότητα  ως   απόρριψη ή δυσπιστία από τις αγορές της φερεγγυότητας-αξιοπιστίας της πορείας της ελληνικής  οικονομίας.

Μια χώρα που ακόμα δε βγήκε από το “τούνελ” στο οποίο την  εγκλώβισαν οι εγκληματικές, κομματικές επιλογές της τελευταίας κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή ,συνέχισε να υφίσταται πρωτοφανή διασυρμό, πόλεμο “μέχρις εσχάτων” και αισχρή δυσφήμιση  από το δημαγωγικό, κομματικό “τρίγωνο”  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ. ΕΛ- Χ.Α, όσο διάστημα προσπαθούσε να “σταθεί στα πόδια” της. Η ίδια τακτική συνεχίζεται και σήμερα από τις ίδιες ανεύθυνες κομματικές δυνάμεις με τα… δημοψηφίσματα, τα λοιπά παραληρήματα και τις γνωστές  “μαυρογυαλούρικες” συμπεριφορές τους, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα και το κλίμα σταθερότητας και ανάπτυξης  στα “μάτια” των ξένων, καθιστώντας την ανυπόληπτη  στις αγορές.

Τα 3 αυτά κόμματα  είναι διαπιστωμένο ιστορικά πως όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τορπιλίσουν την εθνική οικονομία να καθυστερήσουν  την έξοδο  της χώρας από το “τούνελ” και  να ανακόψουν την οικονομική της πορεία.΄Ηταν μια συνειδητή προσπάθεια, αφού μόνο μέσα από μια άτακτη χρεοκοπία ,που θα οδηγούσε στο ξέσπασμα ενός εμφυλίου,θα μπορούσαν τα 3 αυτά κόμματα να εξυπηρετήσουν τους ανήθικους στόχους τους.

Κ.Καραμανλής ,Α.Τσίπρας, Π. Καμμένος και φυσικά η ηγεσία των Ναζί στην Ελλάδα (σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους)  είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας. Μια μέρα θα λογοδοτήσουν στην αναξάρτητη (αργότερα)  από κομματικές αγκυλώσεις ελληνική δικαιοσύνη. Να το γνωρίζουν.

Ας μη βαυκαλίζονται πως θα ξεφύγουν.