ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. “ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ”!

΄Ενας είναι ο πρώτος σου εχθρός

 Ο Τύπος ο Γκεμπελικός

  Και τέτοιος είναι κι  ο  Ελληνικός.

________________________________

                                   ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

  1. AMERICA-AMERICA.  ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.   ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ… ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ!

Επί τέλους!  Τέλος καλό, όλα καλά:  Τζο  Μπάιντεν 46ος  πρόεδρος των ΗΠΑ (΄Ωπα είπα λέω!)

Τέλος οι κακοί.  Ο Τραμπ (ούκος)  με τη Μελάνια,  τους άδειασαν τη γωνιά. Των καλών Αμερικανών. Καμιά 75αριά εκατομμύρια τούτοι. Και οι  απέναντι, οι  ομοεθνείς, αλλά εχθροί,  άλλοι τόσοι (παρά κάτι).

Τώρα, “ποιος στη χάρη” τους (των καλών πάντα, των Δημοκρατικών  ψηφοφόρων) . Ο Μπάιντεν,  ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, θα φέρει τα πάνω κάτω στην Αμερική. ΄Οπως,  άλλωστε έκαναν ο Κάρτερ,  ο Κλίντον, ο  Ομπάμα.   Εξίσου Δημοκρατικοί με τον Μπάιντεν.

Οι προτεραιότητες,  όμως, του φοβερού και τρομερού Μπάιντεν  θα είναι οι ακόλουθες:

  1. Θα  στείλει τον Τζορτζ Μπους στο δικαστήριο για τα  ανήκουστα  και ατιμώρητα ακόμα  εγκλήματα   των Αμερικανών στο Ιράκ.  (Για το  “μαύρο χρυσό μας”, ρε γαμώτο!).  Τότε, που ομού με τους  Δεξιούς (Ρεπουμπλικάνοι)  Αμερικανούς ,πανηγύριζαν και οι…Αριστεροί (Δημοκρατικοί).  Πατριωτική σύμπνοια,  για να τιμωρήσουν τον Σαντάμ, που διέθετε χημικά όπλα και πυρηνικά(!!), αλλά και  χρηματοδοτούσε  τους Ταλιμπάν να πετάνε τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους (!!!)
  2.     Ομοίως, θα καθίσει στο σκαμνί  και  τον  Μπιλ, τον  όμορφο, Κλίντον, κατά κόσμο. Κι αυτός  είναι υπόδικος , γατί  νωρίτερα είχε  πετάξει τόνους  μπόμπες με  απεμπλουτισμένο  ουράνιο στα Βαλκάνια. ΄Ομως, τούτος   δεν πήγε να κλέψει πετρέλαια (που δεν έχουν, άλλωστε οι πάμπτωχες  εδώ  χώρες),  αλλά   είχε… ανθρωπιστική αποστολή (ως Δημοκρατικός πάντα!).  Πήγε να  σώσει αμάχους,  σκοτώνοντας  άλλους… αμάχους (“παράπλευρες απώλειες” τις έλεγε ο Μπιλάκος τότε).
  3. Θα κάνει “ντα -ντα”  τον Ερντογάν,  ως φιλέλλην Αμερικανός πρόεδρος τούτος  (σε αντίθεση με τον ανθέλληνα  Τραμπ), γιατί  ο Σουλτάνος σήκωσε  ψηλά τον αμανέ. Συγκεκριμένα,  ψωνίζει όπλα κι από άλλα, πλην των αμερικάνικων και  λοιπών συμμαχικών , μαγαζιών και  τολμάει να αμφισβητεί τις …ιερές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ (π.χ στη Λιβύη, που ακόμα πληρώνει  η έρμη αυτή χώρα την πλεονεξία των  πετρελαιάδων και των αδηφάγων εταιριών τους).
  4. Θα “κρεμάσει ανάποδα” τους μπάτσους που σκότωσαν τους Έρικ Γκάρνερ και  Τζορτζ Φλόιντ με  τον οδυνηρό θάνατο της ασφυξίας    …  επειδή ήταν…μαύροι (πας μαύρος, έμπορος ναρκωτικών στην Αμερική).
  5. Θα βρει και θα τιμωρήσει τους αρχιτέκτονες του  σχεδίου… “Εδώ και τώρα όλα τα ξερνάς” στο Γκουαντάναμο  με βασανιστήρια  ..έξυπνα και προπαντός …αποδοτικά.
  6. Θα απαλλάξει τον ακτιβιστή μπλόγκερ Τζούλιαν ΄Ασανζ από τις ανυπόστατες κατηγορίες, πως τάχα η αποκάλυψη για   τις πομπές της Αμερικής,  δεν είναι πράξη ελευθερίας του Τύπου, αλλά προδοσία της Αμερικής.

Εμ πώς!

https://www.youtube.com/watch?v=9erdzGlt-ag

2.  ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. ΣΠΟΥΔΑΙΟ… ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

O απερχόμενος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Το Σύστημα, όσο κι αν φανεί περίεργο, κινείται  και  συν(δια)τηρείται από  την Τέταρτη εξουσία (Τύπος). Ο Τύπος ασκεί την πραγματική εξουσία.  Οι άλλες  απλώς υπακούουν (αλλιώς φίδι που τις  έφαγε!) .
Και είναι ,ακριβώς,   αυτή η εξουσία, που  κατάπιε  και τον Τραμπ… αμάσητο (΄Οχι,  θα τον άφηνε. Κανείς δε γλιτώνει από τα “σαγόνια του καρχαρία”= κανάλια, φυλλάδες και  web).
Ο Τραμπ, τα έκανε κι αυτός θάλασσα ,βεβαίως. ΄Οπως άλλωστε, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ.΄Αλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο. Και όχι μόνο στην Αμερική. 
Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ο χειρότερος. Και όταν   κρίνουμε ιστορικά (απαξιωτικά ή επαινετικά)  ένα  πρόσωπο και το έργο του, δε σημαίνει πως είναι καθ΄ ολοκληρία για πέταμα ή  άξιος το σύνολο του  έργου του.
Ο απερχόμενος πρόεδρος τω ν ΗΠΑ, χρεώθηκε αρκούντως αρνητικό έργο. Αλλά έχει επίσης αρκούντως  θετικό. Και ίσως, κατά τη δική μας ιστορική  άποψη,  το θετικό  του έργο, όχι ποσοτικά τόσο,  όσο “ποιοτικά”, υπερτερεί πολλών άλλων προέδρων . 
 Τρία  αξεπέραστα  ακόμα από Αμερικανό πρόεδρο  επιτεύγματα είναι τούτα:
1. Ανάδειξε την αισχρότητα της γκεμπελικής-ναζιστικής  δύναμης της Βιομηχανίας Παραπληροφόρησης.   Ξέρεις τί σημαίνει σε μια Αμερική να τα βάλεις με το CNN; Το “Βατικανό” της παραπληροφόρησης, της χάλκευσης  και του βιασμού της είδησης;   Κι ας είσαι και πρόεδρος της χώρας. Ισχυρότερη εξουσία έχει τo  CNN, όχι ο πρόεδρος.  Ο Τραμπ ξεβράκωσε τους άθλιους αυτούς αρουραίους . Και όχι μόνο στην Αμερική. Σε όλο τον κόσμο.  Κι αυτό ακριβώς είναι που  πλήρωσε στις εκλογές. Οι δημοκρατικές  ευαισθησίες των  Μέσων Μαζικής  Αποβλάκωσης παγκόσμια, που τα έβαλαν με τον… κακό Τραμπ,  ήταν το  πρόσχημα εν αμαρτίαις.   Ξεχνιέται ας πούμε η… πατριωτική ευαισθησία του CNN,όταν στην εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ  μετέδιδε απευθείας τους βομβαρδισμούς της Βαγδάτης   και το διαμελισμό παιδικών κορμιών προς τέρψιν  και ικανοποίηση  της εκδικητικότητας  του  “μέσου” Αμερικανού   στη  μαλακή πολυθρόνα του;   
2. Στην πανδημία και ως πρόεδρος  και ως ασθενήσας από τον ιό, κράτησε μια στάση αξιοπρεπή  και λογική, έστω κι αν η Αμερική θρήνησε πολλούς νεκρούς. ΄Αλλωστε, δεκάδες χώρες που δεν ακολούθησαν το παράδειγμα της Σουηδίας, της Αμερικής και άλλων χωρών, χωρίς συνταγματικά πραξικοπήματα, είχαν περισσότερα θύματα. Ο Τραμπ είναι οπαδός της ανοσίας της αγέλης.΄Οπως δεκάδες   πολιτικοί και επιστήμονες. Μπορεί να είναι αμφισβητούμενη  από πολλούς στάση, κυρίως από τη Βιομηχανία του Γκέμπελς ,αλλά τελικά  αυτή θα είναι η  εκείνη που θα δώσει λύση και σε αυτό το δράμα.
3. Είναι από τους ελάχιστους Αμερικανούς προέδρους, που δεν έμπλεξε τη χώρα σε πολέμους , επεμβάσεις, εισβολές . Στο γνωστό εθνικό, αμερικάνικο σπορ. Κράτησε σχεδόν ίσες αποστάσεις από εχθρούς και φίλους της πάγιας  αμερικάνικης  πολιτικής. 
   
Συμπέρασμα:
Σύμφωνα με την ιστορική μας κρίση, με “άριστα”  το 10, ο Ντόναλντ  Τραμπ, ως πρόεδρος,  δεν πέφτει κάτω από 7.  ΄Οταν πολλοί άλλοι προηγούμενοι, βαθμολογούνται   “κάτω από τη βάση”. Και ουκ ολίγοι με…μηδέν. Κι ας λένε ό,τι θέλουν οι ύαινες της Ναζιστικής Προπαγάνδας του Παγκόσμιου Τύπου. 

3. Τεράστια εξέλιξη: Το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό

γαντια εμβολιο
Το εμβόλιο είναι εδώ. Γνωστό αυτό και αναμενόμενο.  Και η πανδημία σύντομα θα τελειώσει.
Μαζί της   Μακρόν,  Τζόνσον, Μέρκελ, Κούλης  και λοιπά φιλαράκια, κοινοβουλευτικοί δικτάτορες. 
Όμως, δε φτάνει. Πρέπει και να τιμωρηθούν.  Διέπραξαν εγκλήματα ” εσχάτης προδοσίας”.  Συνταγματικά πραξικοπήματα. Τελεία!
 

4. ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΟ

Στη χτεσινή ανάρτηση της Δημοσκόπησης έλειπε το παρακάτω κείμενο ως υποσημείωση. Το βάλαμε στη θέση του σήμερα. Και το ξαναβάζουμε κι  εδώ για όσους δεν το διάβασαν χτες στην… οικεία θέση.
 
Eξηγήσεις ζητά ο Μιχελάκης για την αποτυχία των exit polls

” Επιστολή προς την πρόεδρο του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) Χριστίνα Καράμπελα απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης για το θέμα των μεγάλων αποκλίσεων μεταξύ των αποτελεσμάτων των exit-polls και του τελικού εκλογικού αποτελέσματος.Όπως σημειώνει στην επιστολή ο υπουργός Εσωτερικών αυτό «συνέβη για πρώτη φορά στον τόπο μας» και είχε ως συνέπεια «να δημιουργηθούν παντελώς αβάσιμες εντυπώσεις και να προκληθεί σύγχυση στην κοινή γνώμη κατά την τελική φάση της εκλογικής διαδικασίας».

Γι αυτό ζητά να εξετασθεί το ζήτημα από τα αρμόδια εποπτικά και ελεγκτικά όργανα του ΣΕΔΕΑ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τον Κώδικα Δεοντολογίας – Επαγγελματικής Πρακτικής του ΣΕΔΕΑ και τον Κώδικα Δεοντολογίας των ΙCC -ESOMAR (Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου – Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών Αγοράς).”

 

΄Η  είναι εντελώς “κουφό”  αυτό που έκανε ο  ΥΠΕΣ, να στείλει,δηλαδή,  επιστολή  στο ΣΕΔΕΑ  στην οποία… έκπληκτος αναρωτιέται τί συνέβη και πέσανε έξω τα αποτελέσματα τους  και μάλιστα για πρώτη φορά, όπως γράφει (!) ή παίζει αισχρό παιχνίδι, για να προσφέρει το απαραίτητο  άλλοθι στη χαμένη αξιοπιστία των δημοσκοπικών  εταιρειών.

“Ο κόσμος το έχει τούμπανο” πως αυτές οι εταιρείες είναι της “πλάκας”  και πως δε στηρίζονται σε καμιά επιστημονική μέθοδο, παρά μόνο στη μέθοδο “εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν”,όπως θα πούμε σε λίγο ,όταν δημοσιεύσουμε εδώ τη δική μας έρευνα-δημοσκόπηση, και ο κ.Μιχελάκης  καμώνεται τον…ανήξερο και έκπληκτο.

Βρε,τί σου είναι  αυτοί οι άνθρωποι του Συστήματος, όταν πρόκειται να διασώσουν το “παντεσπάνι” των δικών τους ανθρώπων.

Ακόμα και να αυτο-εξευτελιστούν,δεν το έχουν σε τίποτα.