Ο ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.Ο… “ΥΙΟΣ” ΚΥΡΙΑΚΟΣ;

 

Μητσοτάκη και Σαμαρά θα χτυπούσε  η Ρούπα.
Μητσοτάκη και Σαμαρά θα χτυπούσε η Ρούπα -Τους τηλεφώνησε ο Τόσκας

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ήταν στη λίστα με τους στόχους της Πόλας Ρούπα.

Σοκ προκαλεί στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο η αποκάλυψη ότι η Πόλα Ρούπα και οι συνεργοί της σχεδίαζαν ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς και δημοσίων προσώπων, μη πολιτικών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τηλεφώνησε το πρωί της Τρίτης στους δύο πολιτικούς και επιβεβαίωσε ότι στην κατοικία της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη βρέθηκαν σημειώματα τα οποία φέρεται να έχει συντάξει η συλληφθείσα, αλλά και συνεργοί της, με στοιχεία για διευθύνσεις κατοικιών και γραφείων, πινακίδες αυτοκινήτων, μετακινήσεις και άλλα που αφορούσαν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις έρευνες που έκανε η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι στην Ηλιούπολη, στο οποίο κρυβόταν η Πόλα Ρόπα, βρέθηκε σειρά σημειώσεων για ενδεχόμενη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, καθώς και αναφορές σε ΙΧ που χρησιμοποιούσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του 2013 είχε αποτελέσει στόχο επίθεσης η τότε έδρα της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού και οι ένοπλοι είχαν πυροβολήσει προς τα γραφεία του τότε αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση ΟΛΑ, στην οποία εξετάζεται η συμμετοχή ενόπλων που πλαισίωναν την Πόλα Ρούπα.

Κατ΄αρχήν,  οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με  τις ανακοινώσεις των μυστικών υπηρεσιώνΜπορεί να μιλούν γιαμαύροκαι να πρόκειται για “άσπρο”. Να λένε  για τη Χαλκιδική και να  εννοούν  τηΧαλκίδα.

Για την κίνηση αυτή,  να κοινοποιήσουν  έτσι ξαφνικά και βεβιασμένα στοιχεία, χωρίς προφανώς προηγούμενη ασφαλή διασταύρωση και επιβεβαίωση, πως πράγματι, δηλαδή,   στους στόχους της Π. Ρούπα,  βρίσκονταν ο π.πρωθυπουργός ΑνΣαμαράς και ο σημερινός αρχηγός της Ν.Δ.Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί κανείς να υποθέσει πολλά και “περίεργα” με κορυφαίες τις εξής σκέψεις:

Ξαφνιάζει, όπως είπαμε,  η σπουδή των μυστικών υπηρεσιών ,εν προκειμένω  της αντιτρομοκρατικής,  να  παρουσιάσει σημειώσεις (!) που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Π. Ρούπα, στις οποίες  υπήρχε αναγραφή ονομάτων πολιτικών γιαεκτέλεση! Να προσέξουμε μάλιστα πως   στο στόχαστρο των τρομοκρατών είχαν μπει “μεγαλόσχημοι” του κόμματος της Ν.Δ: ΄Ενας π.πρωθυπουργός και ο νυν αρχηγός της!

 Η παράταξη της Δεξιάς, έχει πείρα από τέτοια κόλπα. Επανειλημμένα γράφουμε εδώ πως  ο Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης  βγήκε πρωθυπουργός με τη δολοφονία του γαμπρού του. Αν δε γινόταν  εκείνη η δολοφονία, δεν υπήρχε περίπτωση ο… εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσών Κρητικός πολιτικός, να έβλεπε αυτό το θώκο ούτε μεκιάλια.  Δε θα έκαναν ποτέ πρωθυπουργό στην Ελλάδα τον αρχηγό  τηςΑποστασίας και τσιράκι του παλατιού.

 Δεν αποκλείεταιλοιπόν,  εκεί στα γραφεία της Ν.Δ να ξανα-ετοιμάζουν, ναξαναγράφουν”  το ίδιο σενάριοΟι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροιΕπισημαίνουμε  τους σοβαρότερους.

Κατά κανόνα,  οι χώροι   της λεγόμενης ένοπλης λαϊκής βίας στην Ελλάδα, δε βάζουν  στόχο τους πρωτοκλασάτους πολιτικούς .Ειδικά πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων δε δολοφονήθηκαν ποτέ από τέτοιες ομάδες.  Ούτε καν  απόπειρα έγινε   εναντίον τους.

Αν δούμε την αρχική  δραστηριότητα της  Α17Ν  από το 1975, ως τις αρχές του 1980,  δεν υπάρχουν στη λίστα των θυμάτων * πολιτικοί.  Τα θύματα ήταν συνεργάτες της Χούντας ή Αμερικανοί που δρούσαν στην Ελλάδα και είχαν χαρακτηριστεί  υπάλληλοι της Σία.

 Πολύ αργότερα, στη λίστα   της  Β17Ν μπήκαν μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού  πολιτικοί, που θα τους χαρακτηρίζαμε, μάλιστα,  ως τους  “τελευταίους τροχούς της αμάξης” ή και…”στάχτη στα μάτια”. Και συγκεκριμένα,  ο Γ.Πέτσος, ο Π. Μπακογιάνης, ο ΓΠαλαιοκρασάς  και ο Λ. Παπαδημητρίου.

Απ΄αυτούς τους τέσσερεις, κανείς δεν έχασε τη ζωή του , πλην του βουλευτή Παύλου Μπακογιάννη, γαμπρού του Κ. Μητσοτάκη .

Στη συγκεκριμένη  δολοφονία έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα  εδώ. Και ακόμα σήμερα ,όπως και σε παλιότερα κείμενά μας,  εκφράζουμε σοβαρές αμφιβολίες ,αν έγινε για τους λόγους και τις εξηγήσεις που οι δράστες περιγράφουν στην προκήρυξη,  την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα μετά της δολοφονία, αλλά και σε άλλες αργότερα αναφορές τους στην ίδια ενέργεια.

Πίστη μας (και από στοιχεία που σιγάσιγά συγκεντρώνουμε χρόνια τώρα) ήταν και είναι  πως ο δραστήριος  αντιστασιακός  στη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών Παύλος Μπακογιάννης,υπήρξε θύμασυμβολαίου θανάτου“. Εκτελέστηκε από πληρωμένους δολοφόνουςοι οποίοι  για ευνόητους λόγους (η “στάχτη στα μάτια” που λέγαμε) προσπάθησαν να προσδώσουν ιδεολογικά κίνητρα  στο έγκλημά τους .

Πέρα από το γεγονός πως ΚΑΜΙΑ δολοφονία δεν καλύπτεται ιδεολογικά, δεν υπήρχε και κανένας λόγος από εκείνους που επικαλούνται συνήθως  τα μέλη των οργανώσεων ένοπλης λαϊκή βίας, να δολοφονήσουν το  γαμπρό του Κ. Μητσοτάκη.   Κατηγόρησαν στην προκήρυξή τους  τον Παύλο Μπακογιάννη πως ήταν και τούτος χωμένος  στις βρομοδουλειές (εκδόσεις ΓΡΑΜΜΗ ) του τότε αναίσχυντου τραπεζίτη Γιώργου Κοσκωτά,  που είχε δωροδοκήσει  και τον  ίδιο τον Ανδρέα Παπανδρέου , αλλά και  στελέχη του κυβερνώντος τότε ΠΑΣΟΚ (Μ. Κουτσόγιωργας κ.α).  Μα,  αν  ήταν  έτσι,  γιατί διάλεξαν να σκοτώσουν έναν από τους πιο ασήμαντους  συνεργάτες  του τραπεζίτη και όχι τον ίδιο το μεγαλοαπατεώνα Γ.Κοσκωτά;

Είναι φανερό πως μαςδουλεύουν ψιλό γαζίοιΠιτσιρικάδες“. Οφείλουν να βγουν και να μας πουν ποιοι πλήρωσαν και πόσα για να σκοτώσουν τον άτυχο βουλευτή. Είναι ιστορική ανάγκη να το μάθουμε τώρα που ζει ακόμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκηςγια να έχουμε και τη δική του εκδοχή. Τα άλλα, οι δικαιολογίες και τα… μπλα μπλα στις προκηρύξεις , πως δολοφόνησαν, δηλαδή, τον άτυχο Παύλο Μπακογιάννη γιατί ήτανδιαπλεκόμενος,είναι τουΦρόυντ τα εννιάμερα!  Ουδένα λογικό και σώφρονα πείθουν.

Σήμερα, πάνε πάλι να μας  πουν  πως η   Π. Ρούπα επέλεξε  πρόσωπα από την παράταξη της Δεξιάς, για εκτέλεση! Και όχι κάποιουςτελευταίους“, όπως έκαναν οι Ξηροί και οι Κουφοντίνες. Κατευθείαν  Σαμαρά και  Μητσοτάκη!

Είμαστε  κοντά σε κρίσιμες εκλογές. Οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ τα έχουν κάνει παντού μούσκεμα.  ΟυιόςΜητσοτάκηαν όλα του πάνε …δεξιά ,θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας .Με μια, μάλιστα…  “αποτυχημένη” επίθεση εναντίον του από τρομοκράτες, θα έφερνε τη Ν.Δ  “με τα τσαρούχια” στην εξουσία.  Δοκιμασμένη μέθοδος από την εποχή του πατέρα του.

Κλείνοντας με αυτούς τους προβληματισμούς, να λάβουμε υπόψη μας και τα εξής: Με  την επικράτηση  των Ξηρών και του Κουφοντίνα, που πήραν από τουςΓέρους”  τη σφραγίδα, τη γραφομηχανή και το 45αρι της οργάνωσης της 17Ν, τα μέλη της Β17Ν, αυτονομήθηκαν και  η οργάνωση με τα νέα πρόσωπα, επέδειξε πλέον καθαρή ποινική δραστηριότητα .Συνεργάστηκαν  ακόμα και μεποινικούςσε ληστείες και άλλες παραβατικές πράξεις.

Και όχι μόνο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του φερόμενου ως αρχηγού της 17Ν Α. Γιωτόπουλου, (είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα), υπάρχουν  και άλλα, ασύλληπτα ακόμα μέλη της Β17Ν, τα οποία μάλον, ήταν  “προσωρινά”, “ευκαιριακά” μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης. Αυτά τα πρόσωπα, διευκρινίζει ο ίδιος ο Γιωτόπουλος, δεν ανήκαν στην λεγόμενη “΄Ακρα Αριστερά”.

Αλλά πού, τι “ταυτότητα” είχαν; “Σε τί θεό πίστευαν”; Και γιατί εισχώρησαν στη οργάνωση για λίγο χρόνο, όσο χρειάστηκε για να επιτελέσουν το έργο που τους είχε ανατεθεί και μετά εξαφανίστηκαν μέχρι σήμερα από προσώπου γης;

Να, γιατί πολλά είναι ακόμα τα σκοτεινά σημεία, τα περίεργα και αδιευκρίνιστα από την επιχειρησιακή δράση της Β17Ν. Επομένως,  καθόλου   δεν αποκλείουμε την πιθανότητα πως κάποια από τα ήδη   καταδικασμένα μέλη της Β17Ν σε συνεργασία με ποινικούς ή με τους “ευκαιριακούς” αυτούς εκτελεστές, που περιγράψαμε,  να  εκτελούσαν καισυμβόλαια θανάτου“, όπως εκείνο το βουλευτή -γαμπρού του Κ. Μητσοτάκη,  Παύλου Μπακογιάννη.

Αν ,πάντως, τώρα, τίποτα απ΄όλα αυτά δε συμβαίνει και όντως κάποιοι προετοίμαζαν τέτοια κτυπήματα  με πολιτικούς στόχους, έβαλαν  μάλιστα  στο στόχαστρο Αντώνη  Σαμαρά και Κυριάκο  Μητσοτάκη, τότε λέμε   πως έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τέτοιους “άρρωστους” τύπους, που σχεδίαζαν αυτού του είδους τις δολοφονίες. Πρόκειται πια   για εντελώς ανεγκέφαλους. Για  άτομα που έχουν  δεινή  “τρικυμία  εν τω κρανίω”.

  Κανένας σκοπός δεν αγιάζει εγκληματικό μέσο. Και όσοι βαυκαλίζονται πως  κάνουν επαναστατικό  έργο ,εκτελώντας ανθρώπους,   έχουν υποστεί  τέτοιου είδους  σύγχυση φρενών που  η ψυχική τους υγεία πλέον έχει διαταραχτεί εντελώς. Οπότε,  αυτόματα οι συμπεριφορές τους  είναι …”αλλουνού παπά ευαγγέλιο”.

Και πάντως όχι της Ιστορίας . Ανήκουν στα αντικείμενα μελέτης της ψυχιατρικής!

*Δράση της οργάνωσης 17Ν
  • 21 Φεβρουαρίου 1985 – Κολωνάκι, δολοφονία του Νίκου Μομφεράτου, εκδότη της εφημερίδας Απογευματινή και του οδηγού του Παναγιώτη Ρουσσέτη.
  • 26 Δεκεμβρίου 1985 – Καισαριανή, οδός Ευφρονίου, ξενοδοχείο Ντιβάνι Κάραβελ, βομβιστική επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με παγιδευμένο αυτοκίνητο, νεκρός ο αρχιφύλακας Νίκος Γεωργακόπουλος, Βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός Νίκος Λουρίδας και άλλοι 13 αστυνομικοί τραυματίες.
  • 08 Απριλίου 1986 – Κολωνάκι, οδός Κανάρη, δολοφονία του βιομηχάνου πρόεδρου του Δ.Σ. της Χαλυβουργικής Δημήτρη Αγγελόπουλου.
  • 05 Οκτωβρίου 1986 – Αθήνα, ταυτόχρονη έκρηξη βόμβών στο Υπουργείο Συγκοινωνιών, στο δημόσιο ταμείο Καλαμακίου, στην εφορεία Αμαρουσίου και στην εφορία Νέας Φιλαδέλφειας.
  • 01 Μαρτίου 1988 – Ψυχικό – Λεωφ. Κηφισίας – δολοφονία Αλέξανδρου Αθανασιάδη
  • 28 Ιουνίου 1988 – Κεφαλάρι Κηφισσιάς – Δολοφονία με έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου του Αμερικανού στρατιωτικού ακολούθου William Nordeen.
  • 10 Ιανουαρίου 1989 – Ζωγράφου, πυροβολείται στα πόδια ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης που πεθαίνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα.
  • 18 Ιανουαρίου 1989 – Χαλάνδρι, πυροβολείται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Ταρασουλέας.
  • 22 Φεβρουαρίου 1989 – Αθήνα, εκρήξεις σε τρία πολυτελή διαμερίσματα πολιτών (που ήταν προς ενοικίαση).
  • 08 Μαΐου 1989 – Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πέτσου με βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο.
  • 26 Σεπτεμβρίου 1989 – Κολωνάκι, δολοφονία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μπακογιάννη με πιστόλι.
  • 24 Δεκεμβρίου 1989 – Συκούριο Λάρισας, επιδρομή στο στρατόπεδο Συκουρίου, αρπαγή όπλων, 60 ρουκετών, χειροβομβίδων και σφαιρών.
  • 03 Φεβρουαρίου 1990 – Ευαγγελισμός, οδός Βασιλίσσης Σοφίας, αρπαγή 2 μπαζούκας από το πολεμικό μουσείο.
  • 15 Μαίου 1990 – Εκάλη, βόμβα σε οικοδομή, εμπρησμοί σε οικόπεδα.
  • 10 Σεπτεμβρίου 1990 – Μαρούσι, λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα στην Procter & Gamble.
  • 20 Νοεμβρίου 1990 – Νέα Ερυθραία, απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη με τρεις ρουκέτες.
  • 16 Δεκεμβρίου 1990 – Κολωνάκι, οδός Βασιλίσσης Σοφίας, εκτόξευση δυο ρουκετών στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • 25 Ιανουαρίου 1991 – Αθήνα, έκρηξη στα υποκαταστήματα της τράπεζας Citibank στο Χαλάνδρι, και την Αγία Παρασκευή, στην τράπεζα Barclay’s στο Μαρούσι και στο γραφείο του Γάλλου στρατιωτικού ακολούθου.
  • 28 Ιανουαρίου 1991 – Πανεπιστημίου, ρουκέτα στο κατάστημα της τράπεζας American Express.
  • 29 Ιανουαρίου 1991 – Αμπελόκηποι. Λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα κατά της εταιρίας BP.
  • 10 Μαρτίου 1991 – Αθήνα, περιοχή Ακροπόλεως, μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε τουριστικά λεωφορεία.
  • 12 Μαρτίου 1991 – Γλυφάδα, νεκρός ο Αμερικανός στρατιώτης Ρόναλτ Στιούαρτ (Ronald O. Stewart) σε βομβιστική επίθεση.
  • 31 Μαρτίου 1991 – Νέα Πεντέλη, περιοχή Κεφαλάρι, ρουκέτα κατά του ξενοδοχείου «Πεντελικόν».
  • 26 Απριλίου 1991, – Πειραιάς, έκρηξη σε ρυμουλκό πλοίο της εταιρίας Καραπιπέρη.
  • 02 Μαΐου 1991 – Άγιοι Ανάργυροι, ρουκέτα εναντίον των γραφείων της ΔΕΗ.
  • 07 Μαΐου 1991 – Μαρούσι, λεωφόρος Κηφισίας, δυο ρουκέτες εναντίον των γραφείων της Siemens.
  • 16 Μαΐου 1991 – Ασπρόπυργος, δυο ρουκέτες κατά της τσιμεντοβιομηχανίας Χάλυψ.
  • 31 Μαΐου 1991 – Αταλάντη, δυο ρουκέτες κατά της εταιρίας Löwenbrau.
  • 16 Ιουλίου 1991 – Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου επιχειρηματία και διπλωματικού υπαλλήλου Ντενίζ Μπουλούκμπαση.
  • 07 Οκτωβρίου 1991 – Παγκράτι, δολοφονία του Τούρκου διπλωματικού υπαλλήλου Τσετίν Γκιοργκιού (Cetin Gorgu).
  • 02 Νοεμβρίου 1991 – Εξάρχεια, οδός Χαριλάου Τρικούπη, νεκρός από εκτόξευση ρουκέτας σε λεωφορείο των ΜΑΤ ο αστυφύλακας Γιάννης Βαρής.
  • 20 Νοεμβρίου 1991 – Σεπόλια, συμπλοκή μελών της 17Ν με αστυνομικούς.
  • 08 Δεκεμβρίου 1991 – Αμπελόκηποι, δυο ρουκέτες στη Βιοχάλκο.
  • 23 Μαρτίου 1992 – Αμπελόκηποι, οδός Λουίζης Ριανκούρ, η αστυνομία έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της 17Ν την ώρα που έκαναν πρόβα επίθεσης.
  • 14 Ιουλίου 1992 – Σύνταγμα, εκτόξευση ρουκέτας με στόχο τον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Γιάννη Παλαιοκρασσά. Τραυματίζεται θανάσιμα ο διερχόμενος 22χρονος Θάνος Αξαρλιάν.
  • 28 Νοεμβρίου 1992 – Νέα Φιλαδέλφεια, ρουκέτα κατά του ΔΟΥ Φιλαδέλφειας.
  • 03 Δεκεμβρίου 1992 – Μαρούσι, έκρηξη στη ΔΟΥ Αμαρουσίου.
  • 21 Δεκεμβρίου 1992 – Μαρούσι, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαδημητρίου.
  • 12 Φεβρουαρίου 1993 – Μοσχάτο, έκρηξη στη ΔΟΥ Μοσχάτου.
  • 23 Φεβρουαρίου 1993 – Χαλάνδρι, έκρηξη στη ΔΟΥ Χαλανδρίου.
  • 03 Μαρτίου 1993 – Περιστέρι, έκρηξη στη Β’ ΔΟΥ Περιστερίου.
  • 09 Μαρτίου 1993 – Πετρούπολη, έκρηξη στη ΔΟΥ Πετρούπολης.
  • 26 Μαρτίου 1993 – Αθήνα, μπαράζ εκρήξεων σε αυτοκίνητα πολιτων
  • 02Απριλίου 1993 – Αθήνα, μπαράζ εκρήξεων σε αυτοκίνητα πολιτών.
  • 24 Ιανουαρίου 1994 – Κολωνάκι, δολοφονία του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης ΝΔ Μιχάλη Βρανόπουλου.
  • 11 Απριλίου 1994 – Χολαργός, έκρηξη στην εταιρία Miele.
  • 18 Μαΐου 1994 – Αμπελόκηποι, λεωφόρος Κηφισίας, ρουκέτα κατά του κτιρίου της εταιρείας IBM.
  • 04 Ιουλίου 1994 – Παλαιό Φάληρο, δολοφονία του συμβούλου της τουρκικής πρεσβείας Ομέρ Σιπαχίογλου.
  • 19 Δεκεμβρίου 1994 – Χαλάνδρι, έκρηξη στην τράπεζα Citibank Χαλανδρίου.
  • 15 Μαρτίου 1995 – Παιανία, δυο ρουκέτες κατά του Mega Channel.
  • 15 Φεβρουαρίου 1996 – Αθήνα, ρουκέτα κατά υπαίθριου γκαράζ της Αμερικανικής πρεσβείας.
  • 03 Οκτωβρίου 1996 – Κυψέλη, έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού σε αυτοκίνητο του αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντώνιου Ρούσσου
  • 28 Μαΐου 1997 – Πειραιάς, δολοφονία του ελληνο-βρετανού εφοπλιστή Κώστα Περρατικού.
  • 03 Φεβρουαρίου 1998 – Αθήνα, εκρήξεις βομβών σε δυο υποκαταστήματα McDonald’s.
  • 19 Φεβρουαρίου 1998 – Αθήνα, εκρήξεις σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.
  • 09 Δεκεμβρίου 1998 – Αμπελόκηποι, έκρηξη στην Εθνική Τράπεζα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
  • 07 Απριλίου 1998 – Κυψέλη, ρουκέτα στο υποκατάστημα της Citibank.
  • 31 Μαρτίου 1999 – Εξάρχεια, ρουκέτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη.
  • 03 Απριλίου 1999 – Γαλάτσι, βόμβα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
  • 05 Μαϊου 1999 – Πειραιάς τρεις ρουκέτες κατά τραπεζών δυτικών συμφερόντων.
  • 07 Μαϊου 1999 – Αθήνα Καλλιμάρμαρο, έκρηξη βόμβας έξω από την Ολλανδική πρεσβεία.
  • 16 Μαΐου 1999 – Χαλάνδρι, ρουκέτα στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη Άλμπερτ Κούνα.
  • 08 Ιουνίου 2000 – Ψυχικό, δολοφονείται ο Βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στήβεν Σόντερς.