2008 και 2013. Αν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε Γκέι;

Ποιοι είναι οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισαν τις επιλογές Κασσελάκη στην ΚΟ .  16 λευκά στην κάλπη -Εκνευρισμός στους βουλευτές με την επιλογή Πολάκη

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη

 

Έφη Αχτσιόγλου,

Όλγα Γεροβασίλη,

Ευκλείδης Τσακαλώτος,

Αλέξης Χαρίτσης,

Νάσος Ηλιόπουλος,

Πέτη Πέρκα,

Κώστας Μπάρκας,

Σία Αναγνωστοπούλου,

Κατερίνα Νοτοπούλου,

Γιώργος Ψυχογιός,

Μερόπη Τζούφη,

Οσγκιούρ Φερχάτ,

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν,

Θεανώ Φωτίου,

Μαρίνα Κοντοτόλη

Δημήτρης Τζανακόπουλος

 

Κασσελάκης: Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας -Ψήφισα ΓΑΠ το 2009, υποστήριξα Μητσοτάκη το 2015 -Θέλουμε παιδιά με τον Τάιλερ

Ο Στέφανος Κασσελάκης στους «Πρωταγωνιστές»

iefimerida.gr

***

Αν ο Αλέξης Τσίπρας το 2013 στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ή πρωτύτερα το 2008,  δήλωνε  γκέι,  ασφαλώς, δε θα γινόταν ποτέ αρχηγός και πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ. ΄Οταν   ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε (και έχει)  στο στενό του κομματικό-κυβερνητικό  περιβάλλον συνεργάτες και υπουργούς ομοφυλόφιλους,  η «Αριστερά» έφριττε πάλι. Και δεν έμεινε εκεί.

Ως συνήθως, με το προσωπείο  της τάχα μου      ανυποχώρητης στήριξης των  ατομικών  δικαιωμάτων και της επιλεκτικής  προοδευτικότητας  (υποτίθεται και του  προσωπικού σου  δικαιώματος να έχεις τις δικές σου σεξουαλικές επιλογές), το  οργανωμένο κόμμα  έβαζε το Βαξεβάνη  και την ΄Αντα στο  Γκεμπελιστάν της αριστεροφροσύνης τούτοι ,  “σκύμνοι ωρυόμενοι τού αρπάσαι” και …ξεσκίσαι το Λιγνάδη ,όχι, διατείνονταν υποκριτικότατα,    για κομματικούς λόγους,   αλλά για τους … παιδοβιασμούς (δικός τους και ο γλωσσικός βαρβαρισμός) και την προστασία 17/18 χρόνων επαγγελματιών συνοδών του ομόφυλου  σεξ.

Το ξαναγράψαμε. Ο Χρόνης Μίσιος, ένας από τους αριστερούς χωρίς εισαγωγικά  και εξαίρετος λογοτέχνης, είχε άχτι την Αριστερά   για την υποκριτική της στάση ,πλην των άλλων και απέναντι σε ζητήματα σεξουαλικά.  Πουριτανοί, ως φανατικοί θρησκευόμενοι  ουκ ολίγοι από τους παλιούς,  αριστερούς, του ΚΚΕ κυρίως.

Οι πνέοντες μένεα  σήμερα κατά του Στέφανου Κασσελάκη ,ειδικά οι επαγγελματίες αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, σαν το  Φίλη, το Σκουρλέτη, την Αχτσιόγλου και την υπόλοιπη  “βαμμένη”  παρέα  ( αντιΤσιπρικοί , επίσης)   του παλιού  και πνέοντος τα λοίσθια μέχρι πρότινος  κόμματος της Κουμουνδούρου, δεν είναι που δε θέλουν αρχηγό το Στέφανο,  γιατί “δήλωσε αριστερός, αλλά, δεν είναι” ,όπως  ισχυρίζονται. (Αλήθεια πού πουλάνε  τέτοια αριστερο(θερμό)μετρα, να πάμε να τα δούμε κι εμείς  από κοντά;  Για να  αγοράσουμε αποκλείεται).

Ακριβώς, τα ίδια  λέει και ο  πολύς ΄Αδωνις.  Και   η δικιά του ακροδεξιά παρέα,  την είδαν όλοι ξαφνικά προστάτες του ήθους και  της αγωνιστικής παράδοσης    της ιστορικής  Αριστεράς της “Μακρονήσου” (!)   και σκίζονται  να την διαφυλάξουν τώρα που κινδυνεύει από εισβολείς και ανίερους, τύπου Κασσελάκη.   Την αρχή, έκανε ο γνωστός, ομοφοβικός  δικηγόρος των καναλιών  Αλέξης Κούγιας.  Και όλοι μαζί πλέον, εκ  δεξιών και εξ ευωνύμων, βάλλουν κατά του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί  κόπτονται, όπως δηλώνουν  για την…ηθική  υπόληψη   της Αριστεράς  που  κινδυνεύει από την εμφάνιση  ενός κομματικά παρείσακτου  Στέφανου Κασσελάκη , ερχόμενου από το… πουθενά κι από το…παρέκει.

Ουαί υμίν,  Γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!   Στα κατωσέντονα  του Κασσελάκη έχετε εστιάσει την κριτική της  κακότητας, της σεξουαλικής σας στέρησης, του συντηρητισμού ,της υποκρισίας  και της τύφλας .  Δε σας πείραξε ο  άπειρος, ο απολίτικος, ο  μη αριστερός και ελάχιστα μαρξιστικά διαβασμένος , νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.  ΄Ηταν, μήπως,   στο 33 του ,διαφορετικός ο Αλέξης Τσίπρας που σεις, οι ωρυόμενοι σήμερα, τον κάνατε τότε πρόεδρο του νεοσύστατου  κόμματος;

Βολεύει σε μια επίσης σαν ελόγου σας,  ομοφοβική Ελλάδα όσο τίποτα άλλο οι σεξουαλικές  επιλογές του Κασσελάκη.  ΄Εθιξε τα στρέιτ ιερά  και όσια,  του καθωσπρεπισμού του παραδοσιακού  σας κομματικού και πολιτικού συστήματος. Νιώθετε ανασφαλείς  και εκτεθειμένοι.  Αυτό είναι όλο.

Τα άλλα,  όσα καταλογίζετε    στον  αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, αφήστε τα για αφελείς  και όμοιους σας. Η αλήθεια είναι μία και μόνο.  Σας πειράζει ο Κασσελάκης  (ως  στρέιτ εσείς   και  …φυσιολογικοί),    επειδή δήλωσε ομοφυλόφιλος. Γι΄  αυτό και τίποτα άλλο.  Κι αν ήταν τέτοιος  και το είχε δηλώσει εξ αρχής και ο Αλέξης  Τσίπρας ,σήμερα  δε θα ξέραμε ούτε αν κυκλοφορεί  πρόσωπο με τέτοιο όνομα δίπλα μας.

Και με την ευκαιρία. Τα εύσημα της αριστεροφροσύνης πού και πώς τα απόκτησε ο Ευκλείδης και η  Ευτυχία, ας πούμε;  Και ποιο ίδρυμα χορηγεί τέτοιες βεβαιώσεις και  διπλώματα ; Εμείς ξέραμε πως  τις αγωνιστικές περγαμηνές    τις έπαιρναν οι παλιοί αριστεροί στα ξερονήσια και τους τόπους βασανιστηρίων, τα Πολυτεχνεία, τις ογκώδεις διαδηλώσεις , τους νεκρούς και το ξύλο  των πρώτων χρόνων της Μεταπολίτευσης. Ακόμα και στις…καταλήψεις αργότερα  που πρωτοστατούσε ο  μαθητής του Πολυκλαδικού τότε , Αλέξης Τσίπρας.   Εσύ, Νίκο Φιλη, «πού έκανες σχολείο»  και απόκτησες τέτοια  διπλώματα σκληρού  Αριστερού  και  ποιος σε εξουσιοδότησε να τα  μοιράζεις σήμερα και σε άλλους;

Υ.Γ. Στέφανε Κασσελάκη.  Τη λίστα …προ-δια γραφών την έχεις μπροστά σου. Πριν να είναι αργά,  ξεκίνα να σουτάρεις την αρτηριοσκληρωτική  παρέα.  Θα σου ροκανίσουν αργά και ύπουλα την καρέκλα ,όπως έκαναν και με τον Τσίπρα, αν τους αφήσεις. Σήμερα κιόλας, διώξε τους. Η μοίρα τους είναι καθορισμένη. Σύντομα θα εισέλθουν και τούτοι στο…πάνθεον των εκτός της στάνης  βοσκόντων , Ζωής,  Βαρουφάκη  και Λαφαζάνη. Προδιαγεγραμμένη η κατάληξή τους.