H ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΦΑΡΑΩ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΙΣΙΔΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

   ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ   ΤΟΥ ,  Ο   ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ.

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΙΑ  ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΕΙΑ !

 *ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. “ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ”.

******

“Έχει πέσει μια ταφόπλακα σιωπής στον Ελληνικό Τύπο και νομίζω ότι ιστορικά μιλώντας, το μέγεθος ενός εγκλήματος φαίνεται και από την τεράστια διαφορά δημοσιογραφικής κάλυψης ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Δεν είναι δυνατόν να μαθαίνω τι συμβαίνει στη χώρα μου από το BBC και τους NEW YORK TIMES. Αυτό θυμίζει άλλα καθεστώτα». (Ιάσονας Αποστολόπουλος,  διασώστης).

 

 

 

________________________________________

 γ.  Από τον Μάιο η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ της «διαφήμιζαν» την αντιπυρική προστασία του Τατοΐου

Λίγους μήνες πριν η κυβέρνηση διαφήμιζε την αντιπυρική προστασία του Τατοΐου.

Ήταν 25 Μαΐου του 2021 όταν η κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ  διατυμπάνιζαν ότι 11 Δήμοι κηρύχτηκαν προληπτικά σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας.

***

Η  “κατάρα της Ελλάδας”:  Ανάκτορα  και Μητσοτακέικο.   Ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού με την Αποστασία του 1965.  Το 1992 ο ίδιος  ως πρωθυπουργός  με την καταλήστευση του  Τατοϊου.

2021,ο υιός συνεχίζει το καταστροφικό  έργο του πατρός. Στόχος  η σωτηρία  πάλι των Ανακτόρων  (με ή χωρίς εισαγωγικά) .

΄Αφησε στο έλεος της  φωτιάς την  Εύβοια, την Ολυμπία και τη Μεσσηνία για να σώσει τα κτίρια και τους τάφους των βασιλέων στο Τατόι.

Ο  ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ   αυτή η οικογένεια. Με την υπογραφή της Ιστορίας.

 

 

2.Χρυσοχοΐδης από Ηλεία: Εξαιρετικά ειδικές συνθήκες -Θα δώσουμε μάχη όλη τη μέρα

Αστείος, πλην των άλλων ο  Χρυσοχοϊδης!

Τσαμπουνάει τα ίδια  φαιδρά που έλεγε το 2007 ο  περίφημος  ομόλογός του τότε, ο   Βύρων Πολύδωρας για τις πυρκαγιές στην ταλαίπωρη πάλι  Ολυμπία.

“Οι ασύμμετρες  απειλές και  ο στρατηγός…άνεμος”, έλεγε ο συμπατριώτης μας πολιτικός της Δεξιάς .

Η ανοησία είναι διαχρονική και ανίκητη.   Μπορεί και κολλητική αν έχεις προσβληθεί από το μικρόβιο της ακροδεξιάς.

3. 81 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ “4ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ”. Η ΕΔΙΚΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Πυρκαγιά στην Βαρυμπόπη, επόμενη ημέρα, Τετάρτη 4 Αυγούστου

Ογδόντα ένα δασικές πυρκαγιές, και 40 ενεργά πύρινα μέτωπα ξέσπασαν σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις στο 24ώρο της 3ης Αυγούστου 2021. Μεταξύ αυτών, στην Βαρυμπόμπη και την Λίμνη Ευβοίας όπου οι καταστροφές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές, είναι τεράστιες.

****

Μόνο αφελής  ή ακροδεξιός-χρυσαυγίτης-εθνικιστής  θα υποστήριζε πως οι πυρκαγιές ,τουλάχιστον του 2018 στο Μάτι και οι τωρινές μεγάλες στην Αττική, Εύβοια και Ολυμπία δεν είναι φονικό  έργο της εθνικιστικής ακροδεξιάς των Μακεδονομάχων και των Χρυσαυγίτικων ταγμάτων εφόδου. Και τις δυο φορές, στο Μάτι μάλιστα με πάνω από 100 νεκρούς, οι φωτιές ήρθαν ως απάντηση  από τους θρασύδειλους  αυτούς  αρουραίους στους χειρισμούς της τότε κυβέρνησης στο “Μακεδονικό” και οι πρόσφατες  στη δίκη και καταδίκη της Ναζιστικής, εγκληματικής  συμμορίας  της Χ.Α.

Βεβαίως, από τη Μεταπολίτευση και μετά , οι περισσότερες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού  (όσες δεν μπήκαν  από οικοπεδοφάγους), ειδικά εκείνες  (πολλές ) που μπήκαν παραμονές   4 ης Αυγούστου, επέτειος της Μεταξικής δικτατορίας, ήταν η  χουντική απάντηση στην καταδίκη των πρωτεργατών του Απριλιανού πραξικοπήματος .  Είναι αυτές οι φωτιές που φέρνουν φαρδιά πλατιά  την  υπογραφή αυτής της αισχρής και εγκληματικής μειοψηφίας των πάση φύσεως εθνικιστών στη χώρα (Ναζί, Χουντικοί, Ακροδεξιοί, Φασίστες). Συνολικά,  όπως έχουμε αλλού αναλύσει, δεν υπερβαίνουν σε αριθμό ,αυτή την ώρα τουλάχιστον, τους 200-250.000. Οι ψήφοι που κατά καιρούς μετρήθηκαν περισσότεροι   στα διάφορα  κομματικά μορφώματα της ευρύτερης εθνικιστικής παράταξης, ήταν Δεξιοί, οι οποίοι κάποια στιγμή επέστρεψαν  στην  αγκαλιά  της  μητέρας Δεξιάς Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα βέβαια, βγαίνει ο Μακεδονομάχος  και  Ανακτορικός   Κυριάκος Μητσοτάκης, που έκαψε το Μάτι τότε και σήμερα της  Βαρυμπόπη, την Εύβοια, την  Ηλεία και τη  Μεσσηνία και μπροστά  στο πελώριο κομματικό κόστος  που θα του στοιχίσουν  οι πρόσφατες  πυρκαγιές , κάνει πως  θλίβεται  και πενθεί!   Αν μη τι άλλο, είναι δείγμα κακής ηθοποιίας.  ΄Ολη η ζωή αυτού του ανθρώπου είναι μια υποκρισία.

΄Οπως ακριβώς  και οι πληρωμένες σπουδές στο Χάρβαρντ.   “Προπέτασμα καπνού” της έλλειψης πραγματικής  μόρφωσης  του γιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 Δεν πείθει πια κανένα.  Πλην των χαχόλων οπαδών της Ν.Δ, που κατά κανόνα έχουν υποστεί λοβοτομή βαθιά και οριστικής απονέκρωσης ανακλαστικών πολίτη. Μιλάμε για μια τραγική πλέον μορφή πρωθυπουργού. Περισσότερο από γραφική.

Δε μένει πια, μπροστά στον ολοκληρωτικό όλεθρο που υφίσταται  η χώρα με τόσες  αιμάσσουσες,  θανατηφόρες πληγές, να συμφωνήσουμε κι εμείς με τους προληπτικούς, που καταλογίζουν στο Μητσοτακέικο εκτός  των άλλων,  πως όλες τούτες οι “πληγές του Φαραώ” στη Ελλάδα, είναι συνέπεια της  διαβόητης, διαχρονικής  γκαντεμιάς αυτής της Φαμίλιας!

Θα φτάσουν οι ΄Ελληνες  να πιστεύουν  ακόμα  και τέτοιες ανοησίες από απόγνωση.  Και να ελπίζουμε να…ξορκιστεί το κακό, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

4. Ο Στρατός στη μάχη με τις πυρκαγιές: Επίγειες και εναέριες περιπολίες και με drones -Αναλυτικά ο σχεδιασμός

Εναέριες περιπολίες από το στρατό για τις πυρκαγιές

΄Ολα στην Ελλάδα γίνονται “κατόπιν εορτής”. Πρέπει να  έχουμε  εκατόμβη  νεκρών  σε ένα δρόμο καρμανιόλα , για να επισκευαστεί.  Να πεθάνει κόσμος από τον ιό για να θεσμοθετηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των “σαλεμένων”.  Να  καεί η  χώρα ,όπως χτες και σήμερα, για να βγάλουν το στρατό  έξω να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Στην Ελλάδα ,ουδεμία άλλη  “συντεχνία” πλην των στρατιωτικών, δεν έχει τόσους ανεπάγγελτους ,που  πληρώνονται, όμως,   κανονικά και παχυλώς από το δημόσιο κορβανά.  ΄Εχουμε στρατό για το θεαθήναι. Για τις παρελάσεις,  Προσφορά καμιά. “Φρου- φρου και αρώματα”

Αντί, όπως από παλιά έχουμε προτείνει, τους 3 μήνες του καλοκαιριού να κατασκηνώνουν ομάδες στρατού στα δάση της χώρας και να εποπτεύουν  την περιοχή, αν μη τι άλλο  για να αποτρέπονται έτσι  οι  επίδοξοι  εμπρηστές από το φονικό τους έργο,  κάθονται  χιλιάδες χαραμοφάηδες και… ξύνουν τα νύχια τους στα στρατόπεδα,  ενώ η χώρα καίγεται.

“Ελλάς της φαιδράς  πορτοκαλέας”.  Μπανανία!

5. Φωτιά – Ολυμπία: Ο δήμαρχος Πύργου «φωτογραφίζει» και «στολίζει» Χρυσοχοΐδη: Όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε;

Φωτιά – Ολυμπία: Ο δήμαρχος Πύργου «φωτογραφίζει» και «στολίζει» Χρυσοχοΐδη: Όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε; (Video)

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τη… φανέλα του ΠΑΣΟΚ στην Αρχαία Ολυμπία το 2009. Στο φόντο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στο Open για την καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, φωτογραφίζοντας μάλιστα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Επιχειρησιακά με αυτά που έχουμε, παλεύουμε. Και έχουμε την κλασική συνταγή: ήρθε ο υπουργός και έδωσε εντολή για μπουλντόζα να ανοίξει ένας δρόμος. Έλεος πια με αυτό. Ο ίδιος υπουργός ήρθε το 2009, που ο Παπανδρέου τον έκανε υπουργό, και είπε πολλά στην πλατεία στην Αρχαία Ολυμπία. Και δεν έγινε τίποτα», είπε εμφανώς οργισμένος, ο κ. Αντωνακόπουλος.

Και προσέθεσε: «Σημασία έχει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες. Εδώ οι ίδιοι άνθρωποι ήρθαν το 2007, ήρθαν και το 2009 σαν υπουργοί, κατήγγειλαν την κυβέρνηση Καραμανλή. Και δεν έκαναν τίποτα και έρχονται τώρα με μία άλλη κυβέρνηση του κόμματος που κατηγορούσαν, να σώσουν την κατάσταση. Ε όχι ρε παιδιά, ποιους δουλεύετε τώρα».

«Αυτό είναι το πρόβλημα της χώρας: Η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Έχουμε γεμίσει καριερίστες, τυχοδιώκτες, και θα κάνουμε δουλειά σοβαρή στη χώρα;» αναρωτήθηκε.

Επίσης, σε άλλη αποστροφή του λόγου του είπε: «Έχουμε τραγική έλλειψη ενός σχεδίου μελετημένου, υλοποιήσιμου. Καήκαμε το 2007 είχαμε 100 ανθρώπους νεκρούς πάλι με στόχο την Ολυμπία. Δε βάζουμε μυαλό. Τα 200 εκατ. του ταμείου Μολυβιάτη μας τα πήρε το Κράτος και δε μίλησε κανένας».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εμπρησμού σχολίασε: «Χθες το βράδυ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας ενός υπόκωφου κρότου. Κάτι συμβαίνει. Πολλές συμπτώσεις μαζί δεν είναι είναι σύμπτωση. Υπάρχει κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι».

Επίσης, είπε: «Δε θέλουν ολυμπιακές αξίες. Δε θέλουν τίποτα να ενώνει τον κόσμο. Θα μας κάψουν όλους, θα μας τελειώσουν. Έχουν πείσει τον κόσμο να βάζει το κεφάλι κάτω και να ασχολείται με ένα Facebook φουσκώνοντας με τα αναβολικά».

***

Τα είπε όλα σωστά και τσεκουράτα Δήμαρχος. Δε λέμε περισσότερα.

6. Ολυμπιακοί Αγώνες: LIVE ο τελικός του επί κοντώ με Στεφανίδη, Κυριακοπούλου

Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου

Αυτή η γελοιότητα από την αρχαιότητα ακόμα, θα σταματήσει καμιά φορά;

Εν τάξει, είπαμε,  “άρτον και θεάματα” . Από τότε ως σήμερα.

Αλλά εδώ  στην κυριολεξία   “ο κόσμος καίγεται”.  Και η Στεφανίδη το …κοντό της;

7. Υπάρχουν στιγμές που ένα γέλιο μπορεί να σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία, στιγμές που το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει. Αυτή δεν είναι μια τέτοια στιγμή» αναφέρει.

Φαντάζεστε να ήταν ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός σήμερα με τέτοιο κακό που έγινε στη χώρα;  Θα τον είχε ξεσκίσει ο άθλιος   Αρκάς με το πενάκι του. Ο Κούλης του, το χαϊδεμένο, βασιλικό  παιδί του, που έκαψε την Ελλάδα, μεταφορικά και κυριολεκτικά,  είναι στο απυρόβλητο της “χολής” του γελοιογράφου.

Α, ρε ,Αρκά. “Βρεγμένη σανίδα” που σου χρειάζεται. Τόση ξεφτίλα πια!