LOCKDOWN : ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΥΠΟΔΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

1.”ΠΟΝΑΕΙ ΔΟΝΤΙ,  ΚΟΒΕΙ ΚΕΦΑΛΙ”

Αν διαβάζεις,έστω κι από περιέργεια ,και συμφωνείς με όσα γράφουμε  εδώ για τον  εγκληματικό τρόπο  αντιμετώπισης από την ελληνική, επάρατη, δεξιά κυβέρνηση του κορονοϊού,  ακόμα κι αν δε συμφωνείς με τι απόψεις μας  επί άλλων  θεμάτων και αν περαίνοντας την ανάγνωση, όσων υποστηρίζουμε σήμερα,  δε… “βγαίνεις από τα ρούχα” σου, ή δε φαντασιώνεσαι να είχες μπροστά σου τους Κούληδες και τους Αλέξηδες και να τους πλακώσεις αμφότερους στις “φάπες”” ,τότε κάτι δεν πάει καλά, καθόλου καλά με σένα, με  το ιδεολογικό, “ανοσοποιητικό” σου σύστημα.  Σου έχουν γανώσει το μυαλό, σε έχουν πια  καταντήσει και σένα   “ούφο”, ζόμπι, πέρα από σούργελο.  Εξηγούμαστε.

Ξέσπασε ,κάπου εκεί το Σεπτέμβριο 2019 στην Κίνα ένας ιός (COVID-19), είτε  από εργαστήριο είτε όχι (αυτό είναι μια άλλη ιστορία και θα μιλήσουμε μια άλλη φορά γι΄αυτό το πολύ σοβαρό θέμα) .Το δικτατορικό καθεστώς της Κίνας το απέκρυψε, όπως παλιότερα το σοβιετικό καθεστώς την καταστροφή  του αντιδραστήρα στο Τσερνομπίλ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ( World Health Organization) σε στενή συνεργασία με τη “βρόμικη”  κυβέρνηση  της Κίνας για οικονομικά συμφέροντα κι αυτός, εγκλημάτησε κατά της ανθρωπότητας και δεν ενημέρωσε  τις χώρες στον κόσμο,γα να λάβουν έγκαιρα και αποδοτικά μέτρα.

Την ίδια εποχή, επακολούθησε μια επέλαση παραπληροφόρησης από το Διεθνή  Τύπο. Για οικονομικά κυρίως συμφέροντα,αλλά και σαν  “άσκηση ετοιμότητας” και επίδειξη  δύναμης ως  μια από τις εξουσίες  του Συστήματος,  ανέδειξε ως  θέμα “ζωής και θανάτου” την εξάπλωση του ιού, παραποίησε εντελώς   τα επακόλουθα της πανδημίας ,απειλώντας τις κυβερνήσεις για έλλειψη πολιτικής βούλησης στην αντιμετώπιση του ιού  και ξεκίνησε το επαίσχυντο και εγκληματικό  σχέδιο της δημοσίευσης ψεύτικων, αναληθών αριθμών νεκρών από τον ιό, όπως δεν έκανε ποτέ στο παρελθόν για την απείρως πιο θανατηφόρα πανδημία  της γρίπης.  Το πλέον εγκληματικό,  απέκρυψε τον πραγματικό και αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας,όπως οι ειδικοί επιστήμονες υπεδείκνυαν.

Αντί γι΄αυτό, Τύπος και κάποιες  κυβερνήσεις υπό την ανυπόφορη  πίεση  της βιομηχανίας παραπληροφόρησης,    προσέλαβαν κάποιους  άλλης συνομοταξίας  “ειδικούς” ,διψασμένους για δημοσιότητα ή εξυπηρετούντες άλλα συμφέροντα και με το άλλοθι της επιστημονικής τους στήριξης, ο κυβερνήσεις αυτές υιοθέτησαν και προώθησαν  σε αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των εξουσιών, μέτρα τέτοια και τόσα, που αποδείχτηκαν και ατελέσφορα ,ανόητα, ηλίθια και επικίνδυνα για την αντιμετώπιση του ιού. Αλλά, το χειρότερο κάποια μέτρα υπήρξαν  αντισυνταγματικά και απάδοντα στα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα. Και ο Τύπος, που υποτίθεται πως ο σκοπός τους είναι ο έλεγχος των άλλων εξουσιών, υπερθεμάτιζε στην αποδοχή ακόμα  σκληρότερων μέτρων, τάχα για το…συμφέρον του λαού!

΄Ενα απ΄αυτά  τα μέτρα παράκρουσης και αντισυνταγματικότητας   ήταν και  το περίφημο LOCKDOWN .Πρωτοφανές εγχείρημα  δικτατορικής επιβολής της θέλησης των  λίγων (μελών κυβέρνησης και δημοσιογράφων) στους πολλούς, εν τω ονόματι της… σωτηρίας ημών   των ανοήτων μαζών . Στην ιστορία, ούτε καν σε εποχές με πραγματικές και θανατηφόρες επιδημίες και πανδημίες, αλλά και πολύνεκρων  πολέμων,  δεν επιβλήθηκε όμοια “απαγόρευση κυκλοφορίας” ανθρώπων,  κατ΄αρχήν   στην έκταση και το χρόνο, όπως το έκαναν πρόσφατα   κυβερνήσεις,μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

Τα μέτρα που ΟΦΕΙΛΑΝ να πάρουν οι κυβερνήσεις ήδη από τα μέσα Ιανουαρίου 2020 και δεν το έπραξαν ,ήταν  εκείνα  ακριβώς που υιοθέτησε την ίδια εποχή Η Ταϊβάν, δίπλα στην Κίνα.΄Οταν πληροφορήθηκε το ξέσπασμα του ιού, επέβαλε υποχρεωτικά   ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. Το αποτέλεσμα; Συγκλονιστικό. ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ, ΟΣΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΣ!

Αντίθετα, Ιταλία,Ισπανία, Ελλάδα, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Ρωσία, Ιράν, ΗΠΑ, κυρίως, ΑΓΝΟΗΣΑΝ προκλητικά τις υποδείξεις των ειδικών αλλά και το παράδειγμα της Ταϊβάν.Και ήταν ακριβώς αυτές οι χώρες που θρήνησαν τους περισσότερους νεκρούς. Μιλάμε πλέον για μαζικές δολοφονίες με ηθικούς αυτουργούς δημοσιογράφους και μέλη κυβέρνησης-αντιπολίτευσης.

Αλλά,και όταν ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, αφού πια είχαν μολυνθεί χιλιάδες σε κάθε χώρα , πάρθηκαν, κατόπιν εορτής, τα μέτρα για μάσκα ,αποφυγή συνωστισμού και ελέγχους μόλυνσης (αρκετά και ουσιαστικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας)  εντελώς “αψυχολόγητα” και αντισυνταγματικά κυρίως, επιβλήθηκε στους πολίτες ένα θρασύτατο και δικτατορικό  LOCKDOWN ,το οποίο τίναξε Σύνταγμα,Οικονομία και Ψυχική υγεία των πολιτών  στις χώρες που επιβλήθηκε, στο αέρα.

Και να ,τώρα,  πώς στοιχειοθετείται  η ενοχή  των δραστών  (κυβερνήσεις -δημοσιογράφοι) με   την ίδια την  αναποτελεσματικότητα  αυτού του  συγκεκριμένου μέτρου. Φάνηκε, μάλιστα,   σήμερα  εντελώς ξάστερα με τη λήξη αυτής της αντισυνταγματικής απαγόρευσης σε πολλές χώρες,που την είχαν επιβάλει.

1.Από τα αποτελέσματα σε χώρες που υιοθέτησαν ήπια  μέτρα αντιμετώπισης της απειλής  ,όπως σε  αρκετές  χώρες της Ευρώπης, κυρίως των Βαλκανίων και της Κεντρικής και Ανατολικής . Ευρώπης. Σε αυτές  τις χώρες τα μέτρα που πάρθηκαν  σε σχέση με τα αυστηρά μέτρα της  Ελλάδας ,ας πούμε, εμφανίζουν μικρό αριθμό θανάτων και σε σχέση με τον πληθυσμό τους Π.χ Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Εσθονία, Λιθουανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Λετονία, Γεωργία, Μαυροβούνιο, Βοσνία, Μολδαβία και επίσης από τη Β.Ευρώπη η Νορβηγία.

2. Στις Αφρικανικές χώρες οι οδυνηρές επιπτώσεις ήταν ελάχιστες. και τα μέτρα επιεική. Κατά την άποψη ειδικών, για την Αφρική κυρίως, σωτήριο υπήρξε το ζεστό κλίμα, μια και σε αντίθεση με τους “Τσιόδρες”,οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν  πως ο ιός δεν αντέχει σε θερμοκρασία  πάνω από 27 βαθμούς. Κι αυτό θα αποδειχτεί περίτρανα αυτές τις ημέρες στη χώρα μας  με τον ήπιο καύσωνα.Αν τα κρούσματα δεν αυξηθούν κατακόρυφα, αφού όλοι ξεχύθηκαν  στις παραλίες και μάλιστα χωρίς μάσκες(!) ,αυτό θα δώσει την απόδειξη πως οι υψηλές θερμοκρασίες εξοντώνουν τον ιό.Μένει να το δούμε ή να το διαψεύσουμε εδώ.

Το LOCKDOWN  ούτε σε πολέμους δεν επιτρέπεται να επιβάλλεται. ΄Οποιος   έχει τους λόγους του, ας παίξει τη ζωή του και ας επωμιστεί τις συνέπειες της παραβίασής του από τη δύναμη κατοχής. Στη χώρα μας τα τελευταία, σχεδόν 80,  χρόνια, επεβλήθη μόνο στη περίοδο  της ΚΑΤΟΧΗΣ των ΝΑΖΙ,  της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ  της 21ης Απρίλιου 1967 και της σημερινής “ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Πολλώ μάλλον, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ “ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ” η επιβολή του ΔΙΑ “ΝΟΜΟΥ” σε ελεύθερους πολίτες με πρόσχημα τη διασφάλιση της υγείας και τη διαφύλαξη της ζωής του ίδιου και των άλλων. ΄Οπως δείξαμε ,κανένα τέτοιο σκοπό δεν εξυπηρέτησε. Αντίθετα, ήταν πρόξενος καταστροφής. Στη χειρότερη περίπτωση,  θα μπορούσε α επιβληθεί καραντίνα ΜΟΝΟ  ΣΕ ΦΟΡΕΑ, αποδειγμένο “κρούσμα”. Συλλήβδην, ένας ολόκληρος ΥΓΙΗΣ  λαός,το 85% του οποίου ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΛΗΚΕ από τον ιό, όχι γιατί εφαρμόστηκε και μάλιστα τόσο αργά η απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά γιατί αυτή ΄φαίνεται να είναι η συμπεριφορά του ιού. ΄Οταν πονάει  “δόντι” δεν κόβουμε “κεφάλι”!

Το  Lockdown που δεν επιβλήθηκε δυο μήνες νωρίτερα, και καλώς,απέδειξε  αυτό ακριβώς.Πως ακόμα και χωρίς μάσκα, χωρίς παρακολούθηση και τεστ,χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμα και σε αυτή την περίπτωση,απεδείχθη πως ο κορόνα δεν είναι φονικότερος της γρίπης. ΄Ετσι ,εξηγείται γιατί, αφού δυο ολόκληρους μήνες, δεν εφάρμοσαν κανένα μέτρο δεν  είχαμε παγκόσμια τον αριθμό κρουσμάτων και θανάτων της γρίπης! Αν τον καιρό που έπρεπε,όπως έκανε η Ταϊβαν,οι ακροδεξιές κυβερνήσεις εφάρμοζαν υποχρεωτικά ΜΟΝΟ τη ΜΑΣΚΑ και τις συνεχείς ανιχνεύσεις , σήμερα η Ελλάδα τουλάχιστον δε θα θρηνούσε 160 νεκρούς και μια οικονομία κατεστραμμένη χωρίς λόγο .

Οι κυβερνήσεις, ακροδεξιές και δημαγωγικές οι περισσότερες, ειδικά της Ιταλίας,της Αγγλίας,της Ελλάδας,επέβαλαν το Lockdown, επειδή ακριβώς διακατέχονται από ακροδεξιά και φασιστικά σύνδρομα,έχουν μειωμένη στο ελάχιστο  την αίσθηση σεβασμού στα ατομικά δικαιώματα και ειδικά στα βασικά. Εύκολα, επομένως  και αδίστακτα τα καταπατούν. Απόδειξη, όχι μόνο οι στρατιωτικές τους δικτατορίες της Δεξιάς σε όλο τον κόσμο, αλλά και οι λεγόμενες κοινοβουλευτικές .΄Οπως πολλές από τις σημερινές. Με μια απ΄αυτές και σε…περίοπτη θέση στη λίστα . της Ελλάδας σήμερα.

Αν η χρεοκοπία της χώρας και η  μέχρι τώρα ατιμωρησία  της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, ελέω Σύριζα και “ομερτά” Αλέξη Τσίπρα, ήταν έγκλημα “εσχάτης προδοσίας”, το LOCKDOWN  υπήρξε έγκλημα “καθοσίωσης”. Αισχρής Παραβίασης του Συντάγματος, και καταπάτησης των βασικότερων ατομικών  δικαιωμάτων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η ατιμωρησία των εμπλεκομένων σε αυτό το συνταγματικό έγκλημα, είναι λόγος σοβαρός,   για να επαναληφθεί. Στη χώρα μας ,εκτός από την  πανταχόθεν διαπλεκόμενη και ανήθικη  κυβέρνηση Μητσοτάκη, ένοχη είναι και  σύμπασα η Αντιπολίτευση. Με πρώτη τη μείζονα  και τον αρχηγό της Αλέξη Τσίπρα που έσπευσε  να στηρίξει αυτό το έγκλημα, αν και γνώριζε πως δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση  να συμμετάσχει ένα κόμμα και μάλιστα αριστερό, όπως διατείνεται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΑΤΑΦΩΡΗ παραβίαση του Συντάγματος.  Σκοπός της αντιπολίτευσης είναι να αντιμάχεται όποια κυβερνητική εξουσία διαπράττει συνταγματικά εγκλήματα.  ΄Οχι να τη  στηρίζει κιόλας!

2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ:

«Από τη στιγμή που οι συνήγοροι μπαίνουν στην υπόθεση, αρχίζουν τα ψέματα, τα σενάρια για τη συσκότιση της αλήθειας. Έχω ακούσει από συνηγόρους κατηγορουμένων να λένε ότι είμαστε συλλειτουργοί της δικαιοσύνης. Συλλειτουργός στη δικαιοσύνη είναι αυτός που αποσκοπεί σε αυτό που αποσκοπεί όλη η δικαιοσύνη. Στην ανεύρεση της αλήθειας».

***

Κυρία μου,υποκλινόμαστε! Είπατε μια από τις χρόνια  απαξιωμένες  αλήθειες στο χώρο της  δικαιοσύνης. Ο ρόλος του συνήγορου στην απόκρυψη εγκλημάτων και στη μη απόδοση δικαιοσύνης  στην Ελλάδα, είναι από τους αισχρότερους. Χιλιάδες παραδείγματα.

Να σας συγχαρούμε και γι΄αυτό και για τη στάση επαγγελματισμού, ανθρωπισμού και συνειδητότητας  που επιδείξατε  σε αυτή τη δίκη.

3. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
Μπουτάρης: Γουστάρω Μητσοτάκη -Μπαγλαμάς ο Βαρουφάκης, killer ο Τσίπρας
Πηγή: iefimerida.gr –

Βρήκε “Φίλιππος το Ναθαναήλ”.Δυο σαλεμένοι,  “εδώ πατώ κι αλλού βρίσκομαι”, σε κρεσέντο παλαβομάρας και συστημικής υπηρεσίας.

Η γραφικότητα είναι ίδιον αμφοτέρων. Γνωστό στο πανελλήνιο.

4. Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο του Alpha για ρεπορτάζ στις παραλίες

Επίθεση με πέτρες σε δημοσιογράφο του Alpha για ρεπορτάζ στις παραλίες

Τους πήραν (είδηση) με τις..πέτρες!

Εμείς, θα προτιμούσαμε να τους έπαιρναν με “πέτρες”, που θα μπορούσαν να είναι λεμονόκουπες, σάπιες ντομάτες, και γιαούρτια. Αλλιώς και διαπράττετε αυτοδικία και θα τους κάνετε και ήρωες.

 Απαξιώστε με κάθε τρόπο της μαφία του Τύπου, πλην της σωματικής βίας. Είναι κανονικοί μαφιόζοι. Γνωστό.