ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ, ΑΛΑ ΚΩΣΤA ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ, για να φτιάχνει ο Στάσσης βίλα εκατομμυρίων»

 

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ, για να φτιάχνει ο Στάσσης βίλα εκατομμυρίων»

«Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στη Τζια», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Πολάκης ξεσκεπάζει την «αριστεία» του Στάσση της ΔΕΗ: Δηλώνει πολιτικός μηχανικός ενώ δεν είναι

Προσθέτει, μάλιστα, ότι: «εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ».

Η Κουμουνδούρου τονίζει επίσης ότι: «τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο». «Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα».

«Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις», καταλήγει.

*****

Θα  πάνε  επί των ημερών  σας σε   δίκες,   για να  στείλουν ισόβια όλες αυτές τις Μαϊμούδες,  Αλέξη Τσίπρα; Μαζί φυσικά  και με τον προαγωγό-αφεντικό  Κούλη τους.

Αν όχι, αν πάλι το κάνεις όπως με Κώστα  Καραμανλή  και Πάνο Καμμένο , άστο  καλύτερα. Μη βγάζετε τέτοιες καταγγελίες. Θα γίνουν θηλιά  στο λαιμό σας  μια μέρα