ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

 “Η εντολή Τσίπρα ήταν τότε σαφής: Η ΕΥΠ να ασχολείται μόνο με υποθέσεις εθνικής κυριαρχίας και οργανωμένου εγκλήματος”

  ΤΕΤΟΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (*) ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.  ΜΠΡΑΒΟ!

Alexis Tsipras - Alexis Tsipras added a new photo.

***

Παίρνουμε πίσω ,λοιπόν, την κριτική μας,  μετά από αυτή την απάντηση  για τις παρακολουθήσεις επί κυβερνήσεως  ΣΥΡΙΖΑ. Αν συνέβαιναν και τότε τέτοιες πομπές, όπως σήμερα , δεν ήταν λάθος όσα καταλογίσαμε στους Συριζαίους.  Αφού   μάθαμε ποια είναι η αλήθεια, διαγράφουμε εκείνες τις απόψεις.

Τώρα, μάλιστα, Αλέξη Τσίπρα.  Σου  “βγάζουμε το καπέλο”! Απάντηση πληρωμένη και …υπεράνω πάσης υποψίας στην επάρατη.

 

Τί να λέμε πάλι!   Είναι γνωστό πως δεν ορρωδεί πουθενά η φαμίλια. Το ψέμα ,η απάτη η συκοφαντία,  «η μέρα νύχτα», είναι τα μεγάλα ατού στις   επιχειρήσεις    με αντικείμενο την πολιτική  που  ασχολούνται       τα   μέλη της εδώ και  χρόνια.΄Εφτιαξαν τρανταχτές  περιουσίες από αυτό  το εμπόριο.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς;   ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΔΙΑ-ΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑ-ΠΛΟΚΗΣ,ΔΙΑ-ΣΤΡΟΦΗΣ!

(*) Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ,  ζητά να αποχαρακτηριστούν τα έγγραφα για τις παρακολουθήσεις

Προσπάθεια εκμετάλλευσης μιας ποινικής υπόθεσης με στόχο τον αντιπερισπασμό της κοινής γνώμης από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Μετά τις απαντήσεις και του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη, προ ημερών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την περίφημη παρακολούθηση επί ΣΥΡΙΖΑ των κ. Σαγιά και Πιτσιόρλα, η Κουμουνδούρου επανέρχεται εξηγώντας για ακόμα μία φορά ότι η υπόθεση αφορούσε την επένδυση του Κατάρ στη Ζάκυνθο.

Σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκαθαρίζει ότι αφορά στην υπόθεση της εταιρείας ΠΙΜΑΝΑ, που επιχείρησε το 2014 να αγοράσει χιλιάδες στρέμματα εκτάσεων (με απατηλά συμβόλαια ιδιοκτησίας) το νησί Οξυά και, αργότερα, την περιοχή «ναυάγιο» της Ζακύνθου – περιοχές NATURA και πως υπόθεση διερευνήθηκε αναλυτικά από την ΕΥΠ, δεδομένου ότι το νησί Οξυά υπόκειται σε καθεστώς παραμεθορίου όπου απαγορεύεται η αγοραπωλησία από ξένο υπήκοο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί πως η έρευνα ξεκίνησε από τη περίοδο της κυβέρνησης ΝΔ (2012-2015) και συνεχίστηκε απερίσπαστα, χωρίς άνωθεν πολιτικές παρεμβάσεις, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει στον εισαγγελέα διαφθοράς.

«Τα δε σχετικά πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ για την εν λόγω υπόθεση διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα. Μετά την αποστολή τους διέρρευσαν και αυτολεξεί έχουν δημοσιευτεί στο τύπο εδώ και δυο χρόνια. Σήμερα ξαφνικά σερβίρονται ξαναζεσταμένα ως δήθεν νέες αποκαλύψεις που δήθεν κάποιους εκπλήσσουν, ενώ δυο χρόνια τώρα ουδέποτε ασχολήθηκαν» σημειώνεται.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα»

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου καταλογίζει στον πρωθυπουργό προσπάθεια αντιπερισπασμού που «αποδεικνύει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη» προκαλώντας τον «να αποχαρακτηρισθούν όλα τα έγγραφα και για ΠΙΜΑΝΑ και για Ανδρουλάκη, για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια».

«Ουδεμία εντολή παρακολούθησης πολιτικού ή δημοσιογράφου επειδή ενοχλούσε»

«Η προσπάθεια συμψηφισμού των καθεστωτικών πρακτικών Μητσοτάκη που συστηματικά παρακολουθεί πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους για αδιευκρίνιστους, δήθεν εθνικούς λόγους, με μια υπόθεση του 2014 που αφορά διερεύνηση οικονομικού εγκλήματος, αποδεικνύει τον πανικό της κυβέρνησης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει τα εξής:

«Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έχει τίποτα να κρύψει και τίποτα να φοβηθεί από τη περίοδο διακυβέρνησής του. Ουδεμία εντολή παρακολούθησης εκλεγμένου βουλευτή, ευρωβουλευτή ή δημοσιογράφου επειδή ενοχλούσε η έρευνα του, έγινε επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» γιατί «η εντολή Τσίπρα ήταν τότε σαφής: Η ΕΥΠ να ασχολείται μόνο με υποθέσεις εθνικής κυριαρχίας και οργανωμένου εγκλήματος. Και ουδεμία πολιτική παρέμβαση υπήρξε για να ματαιωθούν ή να κουκουλωθούν σε εξέλιξη έρευνες, που όλες άλλωστε δια της νόμιμης οδού, κατέληξαν στον εισαγγελέα».

«Ουδέν κρυπτόν, λοιπόν, κ. Μητσοτάκη, από τη περίοδο ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια μπορείτε να πείτε το ίδιο για τη δίκη σας; Αν ναι, σας προκαλούμε να ζητήσετε αύριο κιόλας:

  • 1) Από τον Διοικητή της ΕΥΠ να αποχαρακτηρίσει το σύνολο των εγγράφων που αφορούν στο νησί Οξυά και στο «ναυάγιο» της Ζακύνθου. Το ίδιο όμως να πράξει και για τις υποθέσεις  Ανδρουλάκη – Κουκάκη, ώστε ο ελληνικός λαός να μάθει επιτέλους την αλήθεια.
  • 2) Να διαβιβασθούν αύριο κιόλας όλοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί βουλευτών και ευρωβουλευτών στην ΑΔΑΕ προκειμένου να ελεγχθεί αν και ποιος ακόμη και σήμερα παρακολουθείται. Ιδού η Ρόδος…»