«Barbie». ΄Ετοιμη αύριο να βγαίνει  στο σεργιάνι  με τα  κουμπούρια να αρβαλάνε και να διαλαλούν  την πραμάτεια της!

1. Ο Βορίδης επαναφέρει τα σενάρια περί Τούρκων πρακτόρων εμπρηστών

Καρατζαφέρης: “Όταν  πήρα το Μάκη, ήταν δεξιότερος του Μιχαλολιάκου και τον πήρα και τον έκανα κοινοβουλευτικό»

Ο ακροδεξιός, υπουργός Βορίδης, βλέπει Τούρκους πράκτορες αλλά όχι και Ρώσους ,να καίνε  την Ελλάδα το 2007 και 2018. Αλλά,  πώς να τους δει, αφού ο ίδιος ,τουλάχιστον το 2018, ως  Σκοπιανοφάγος,  εθνικιστής  πάλευαν στο ίδιο μετερίζι  με  τη ρώσικη πρεσβεία;
Τσιμουδιά, λοιπόν, ο άρτι απεκδυθείς τη “στολή”,   υπουργός για το μεγάλο αυτό κεφάλαιο της εγκληματικής δράσης των Ρώσων στην Ελλάδα με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.
 Χέρι που σε ταϊζει,  δεν το δαγκώνεις. Η άκρο/ναζιστική Δεξιά ,που χρόνια τώρα είναι μόνιμος εισπράκτορας   σε ρούβλια,  γνωρίζει  πολύ καλά,τη λαϊκή ετυμηγορία.
Βεβαίως και δεν ξεχνάμε πως στο ίδιο παχνί σιτίζονται  και κάτι άλλα παιδάκια. Τούτα ψέλνουν από το αριστερό στασίδι.Με τη σειρά. Αφήνει ο  δεξιός το  Κύριε ελέησον; Το πιάνει αυθωρεί και παραχρήμα ο αριστερός.
Με ονόματα και διευθύνσεις, μιλάμε. ΄Οχι  στον αέρα!

2.Σε διαδικτυακή του παρέμβαση ο Κώστας Βαξεβανης αναφέρει:

Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, με κάθε μέσο που διαθέτει γι αυτόν ακριβώς το σκοπό, δεν μπόρεσε να προστατεύσει την αεροπορική βάση στην #Αγχίαλο. Αποθήκες πυρομαχικών παραδόθηκαν στις φλόγες , ανατινάχθηκε στρατιωτικό υλικό και απομακρύνθηκε η ασπίδα προστασίας της χώρας, τα μαχητικά F-16, από τη βάση τους. Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι το επιχείρημα “τουλάχιστον δεν υπάρχουν θύματα” είναι επικοινωνιακό αφήγημα και όχι ουσία που αποδεικνύει ασφάλεια. Αν οι επιχειρήσεις του Επιτελικού Κράτους δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μέσα Εθνικής Άμυνας της χώρας , είναι δεδομένο πως δεν έχουμε σε τίποτα προστασία

**

Αυτό το….μοιραίο  αγόρι, θέλει πολύ ξύλο. Και να τον καταχεριάσει Συριζαίος του πρέπει.

Ο Κωστάκης με τους Παππάδες  από κει  , της φυλλάδας των Συντακτών, έκαναν τη μεγάλη  ζημιά όλα αυτά τα χρόνια  στο ΣΥΡΙΖΑ. Μεγαλύτερη δε θα μπορούσε να γίνει.   Με πεμπτοφαλαγίτικη ,συνειδητή ή ασυνείδητη,  επιλογή, έσυραν το σκάφος στην ξέρα, του έδωσαν μια και  και το φούνταραν.  Με τους  παιδοβιασμούς  και τις τσιρίδες  των   Μαινάδων, έμειναν πια να τους   διαβάζει  μόνο η…Παπαχαραλάμπους.

Τώρα έχει μπλέξει για καλά  τα μπούτια του  ο Πουλιτζεριανός  κοντυλοφόρος. Ούτε ο ίδιος ξέρει πια τί θεό λατρεύει.

Ελληνάρας και πατριωταράς, λέμε εμείς. Αν δε βλέπεις  ποιος υπογραφει κάθε φορά τις εθνικιστικές υστερίες του,  θα νομιζεις πως τις υπογράφει ο Κασιδιάρης.

Σήμερα   βγαίνει πάλι  λάβρος να χτυπάει όσους αφήσανε  να μπάζει από παντού  «η ασπίδα της προστασίας της χώρα  μας”, τα  ένδοξα  F16 μας . Η εθνική άμυνα της χώρας εν κινδύνω,  μας … απειλεί τοι παλικάρι!  Και έτοιμος ο ίδιος να καβαλήσει  το μαχητικό, να πάει απέναντι και  να πετάει μπόμπες στα  Τουρκάκια στις παραλίες των χαμένων πατρίδων μας.

Τη θέλει ή δεν τη θέλει  μια γερή ,   βρεγμένη σανίδα;

 

3. Οι ουρές στους κινηματογράφους και το φαινόμενο «Barbenheim»

΄Barbie: Η ιστορία πίσω από την πιο διάσημη κούκλα [εικόνες] - iefimerida.gr

***

΄Ολα βαμμένα ροζ στις ημέρες μας. Ο αιώνας του σεξισμού και της αναγωγής σε μέγιστο και αποκλειστικό ζητούμενο,  το…πήδημα. Είτε στην έκδοση του one night stand , είτε στη μόνιμη εκδοχή του , που ξεκινάει πασπαλισμένο  συνήθως με  έντονο ροζ  και χρυσόσκονη  και καταλήγει σε ένα απαίσιο  στο τέλος  ξέβαμμα.

Οι ρόλοι της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας μοιράζονται εξ απαλών ονύχων. Εκείνος,  ο  άντρας, ο σκληρός, ο ανελέητος, ο γαμών και δέρνων, ο αρχηγός. Και ως… τοιούτος, αυτού παρόντος, πάσα γυνή παυσάτω.

΄Όπως, ακριβώς,  το είπε ο Απόστολος των Εθνών (!)   Σαύλος-Παύλος. «Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».  (Το…μορφωμένο ιερατείο,-υπάρχει και τέτοιο!- με την ειδίκευση του ξερόλα που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει κι  έχει  τη δοκησίσοφη ,θρησκευτική  απάντηση  επί παντός επιστητού, ερμηνεύει αλλιώς  και αυτό το    λαλίστατο χωρίο, με καθαρό  το  φασιστικό και ανδροκρατούμενο ,  φόβο .Μας λέει πως  «φοβούμαι» στα αρχαία ελληνικά και την ελληνιστική  γλώσσα του Παύλου,  σήμαινε  σέβομαι! Εμείς, όμως λέμε  πως το φοβούμαι  και τότε και τώρα και δια παντός, όσο υπάρχει ελληνική γλώσσα,  ουδέποτε εμπεριέχει  ή θα αποκτήσει  την έννοια του σεβασμού, αλλά θα σημαίνει πάντα  υποταγή, φόβου, επιβολή  χειραγώγηση).

Η γυνή από την άλλη,  έχει αναγάγει  το ρόλο του θήλεος σε επιστήμη. Ως παιδούλα,  πάλι και τούτη   εξ απαλών  ονύχων., κοιμάται και ξυπνάει με την κατάξανθη  Μπάρμπι της αγκαλιά. Τη  βάφει,  τη σενιάρει  , της βάζει  μίνια να βγάζει μπούτι έξω ,  την περπατάει  κουνιστά,  ειδικά  στα οπίσθια. Είναι η  ίδια  ,  ,έτοιμη αύριο στην ωρίμανση  να βγει  στο σεργιάνι  με τα  κουμπούρια της να αρβαλάνε και να διαλαλούν προς πάσα κατεύθυνση την πραμάτεια, Αφού, ως γνωστό   … το μνι ,σέρνει καράβι.  Και σε όποιον του αρέσει!

΄Ενα ολόκληρο  ιερατείο από τα παλιά, σε αγαστή σήμερα  συνεργασία με τη βιομηχανία θεάματος ακροάματος, μόδας  και ελαφριάς λογοτεχνίας, κατασκευάζουν μετά μανία αυτούς τους δυο , κατ΄εξοχήν ρόλους. Και τους κουβαλούν τα δύο φύλα  από τα μικράτα τους ως τα βαθιά γεράματα. Σε μια τραγική μετάλλαξη του αληθινού σε ψεύτικου που έχει ένα και μοναδικό στόχο. Να εκτροχιάσει  το τρένο απο τη φυσική του πορεία, από τις γραμμές που μόνο σε αυτές πάνω, μπορεί να κινηθεί.

Ο σεξισμός, ο έρωτας, η καψούρα, η αγάπη ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζεται το «πήδημα» ,πρωτίστως αντιμάχεται τη φύση. Την  πολυγαμία κατ΄αρχήν. Βασικός κοινωνικός πυλώνας  για την ύπαρξη και τη διατήρηση του  γάμου και της οικογένειας , είναι η  αφύσικη μονογαμία.

Αλλά,  τί σχέση μπορεί να έχουν   η κοινή  ανατροφή των παιδιών  με το αν ξενοπηδάει  η μάνα ή ο πατέρας ; Το βασικό αυτό  ερώτημα ,δεν τους πολυνοιάζει τους κήνσορες και τιμητές  της  συζυγικής   πίστης ,  της   σαφοσίωσης  και της σεξουαλικής αποκλειστικότητας. ΄Εχεις γκόμενο (α) ; Είσαι τελειωμένος από την ανατροφή του ίδιου σου του παιδιού .  Και μόνο  γι΄αυτό!

Η σύγχυση ρόλων και φρένων στις ημέρες μας,  πάνε μαζί.  ΄Ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες και όλοι οι άντρες γουρούνια! Το ευαγγέλιο των ημερών!  Και μένουν… μοναχοί και μόνοι αμφότεροι, να αναζητούν τον κύριο Τέλειο   και την κυρία Μπάρμπι που βέβαια μας τελείωσαν.  Και  δεν πρόκειται να ανταμωθούν ποτέ πια,  από την εποχή που ως παιδά   ζευγάρωναν  στα στρατευμένα  τους όνειρα,

Οι άφυλες κοινωνίες   έρχονται.  Εκει βαδίζει ολοταχώς το τρένο.  Οι ρόλοι θα λάβουν τέλος, οι ηθοποιοί θα κατέβουν από τη σκηνή.  Δε θα παίζουν πια  σε έργο, δε θα υποδύονται ρόλους. Θα μετέχουν στην πραγματική  ζωή ,τα δρώμενα στις  νέες κοινωνίες, στις οποίες  δε θα υπάρχουν πια άντρες και γυναίκες, αρρενωπότητα και θηλυκότητα. ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Είναι η εποχή που η Μπάρμπι θα υποστεί συντριβή. Και θα θρηνεί για τις ημέρες  δόξης που χάθηκαν δια παντός. Μαζί και η τελευταία κόπια της γλυκανάλατης   ταινίας .  Τότε που η κοιλιά σε… φέτες και το βυζί τίγκα στη σιλικόνη, μόνο αηδία και θυμηδία θα προκαλούν.