ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ

“Μειώνεται κι άλλο η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κλείνει μήνα με τον μήνα η «ψαλίδα» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις της εταιρείας MRB, με την πιο πρόσφατη να καταγράφει τη μικρότερη διαφορά εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον”.

***

Την επόμενη των εκλογών, δεν έχει να πάει πουθενά η εφσυν. Δηλαδή να κλείσει.  Ούτε υπάρχει λόγος να κρυφτεί  Γιατί άλλωστε;  Θα την δείτε να βγαίνει λάβρα κατά των δημοσκοπήσεων που και η ίδια δημοσιεύσει ως πραγματικές εδώ και τρία χρόνια  και θα τις καταγγέλλει αφρίζουσα  πως ήταν …πέτσινες!

Γνωρίζουμε πως στη χώρα μας  το αυτονόητο είναι το δύσκολο και  το δύσκολο γίνεται απλό, ως …απλοποιημένο.    Είναι αυτός ο λόγος που επικρατεί σύγχυση φρενών και τρικυμία εν τω κρανίω μεταξύ των Ελλήνων. Ιδιαίτερα σήμερα που η γκεμπελική ακρίδα έχει επιπέσει επί παντός και κατατρώγει ό,τι υγιές  και  θάλλον  υφίσταται  ακόμα σε αυτή τη χώρα .

Είναι, επομένως,  ο ίδιος λόγος που στα ακόλουθα ερωτήματά μας προς την εφημερίδα συντακτών  οι πελάτες της  θα θεωρήσουν  δύσκολες τις απαντήσεις,  αν και είναι απλές, ως αυτονόητες.  Κι αυτό ,επειδή, ακριβώς, οι κοντυλοφόροι της παλιάς Ελευθεροτυπίας,  τους έχουν κάνει το μυαλό κουρκούτι!

Να ρωτήσουμε λοιπόν, την  καλή φυλλάδα:

1. Αν όπως γράφουν στον τίτλο τους

Μειώνεται κι άλλο η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ,

άρα   υφίσταται ψαλίδα.  Μικρή ή μεγάλη.  Επομένως, έχει δίκιο ο Μητσοτάκης που σε όλους τους τόνους διαβεβαιώνει ξένους και ιθαγενείς  πως όλα βαίνουν καλώς και ο λαός είναι ικανοποιημένος από τη διακυβέρνηση της Ν.Δ. ΄Όπως, άλλωστε  και οι “δημοσκοπήσεις”  επιβεβαιώνουν, του λόγου του  το αληθές. Σε   αντίθεση με την αντιπολίτευση και την εφσυν που ισχυρίζονται πως  έχει ενσκήψει  Αρμαγεδών και ισοπεδώνει τη χώρα.

 Κι αυτό σημαίνει με τη σειρά του πως τα τεράστια σκάνδαλα, η χρεοκοπία  για δεύτερη φορά της χώρας, η κακή διαχείριση της πανδημίας,  η όξυνση στις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας, η ακρίβεια, η φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, οι υποκλοπές  τα οποία καθημερινά η εφσυν  χρεώνει στην κυβέρνηση και την  κατακεραυνώνει συνεχώς και αδιαλείπτως , είναι ψεύδη,απάτη και σκευωρίες.  Και η  τελευταία διαφορά  των 6.1 μονάδων   ανάμεσα στη Ν.Δ και τον ΣΥΡΙΖΑ,   ανατρέπει αυτούς τους μύθους που  διαδίδει η αντιπολίτευση και τα μιντιακά της μέσα   περί χείριστης κυβέρνησης  Κυριάκου από…καταβολής ελληνικού κράτους . Συμφωνούν με αυτό το συλλογισμό οι  τρόφιμοι της εφσυν;   Κι αν όχι, γιατί;

2.Αν ο (λογικός) συλλογισμός παραπάνω ΔΕΝ ισχύει, τότε  δύο τινά συμβαίνουν. ΄Η οι  δημοσκοπήσεις που ανεβάζει ως πραγματικό καθρέπτη της πολιτικής πραγματικότητας της χώρας  η εφσυν,  είναι πλαστές , πέτσινες, όπως λέμε εμείς, ή ο ελληνικός λαός είναι ευήθης και μαζοχιστής ,αφού  δεν αντιλαμβάνεται το βάραθρο μέσα στο οποίο τον έχει πετάξει   η διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι ισχύει από τα δυο; (Ως…αυτονόητη,  δεν παραθέσαμε τη διάζευξη  “ή , η εφημερίδα συντακτών είναι κι αυτή  μια…πατσαβούρα”).