covid-19. Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΤΣΙΟΔΡΑ” ΓΙΑ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ” ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

“Κορωνοϊός: «Επικίνδυνη πλάνη η ανοσία της αγέλης» -Γιατί την αποδομούν οι επιστήμονες, το πείραμα της Σουηδίας

πικ νικ

Η πανδημία φαίνεται να έχει επηρεάσει πολύ τη Σουηδία που αρνήθηκε να περιορίσει τους κατοίκους της και να κλείσει σχολεία, μπαρ και εστιατόρια. Σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας το ποσοστό θνητότητας από covid-19 στη Σουηδία είναι μεταξύ των 15 υψηλότερων παγκοσμίως, σύμφωνα με τα στοιχεία του πανεπιστημίου Τζονς Χόπνκινς.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) το δήλωσε απερίφραστα τη Δευτέρα: Ποτέ στην ιστορία της δημόσιας υγείας η ανοσία αγέλης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως στρατηγική για την αντιμετώπιση μιας επιδημίας, και ακόμη λιγότερο μιας πανδημίας. Είναι επιστημονικά και ηθικά προβληματικό, τόνισε ο γενικός διευθυντής της Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους. «Το να επιτραπεί σε έναν επικίνδυνο ιό, για τον οποίο δεν κατανοούμε τα πάντα, να κυκλοφορεί είναι απλώς αντίθετο στην ηθική. Δεν αποτελεί επιλογή», υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας ότι μόλις περίπου το 10% του πληθυσμού έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό στις περισσότερες χώρες”.

***

Να πάει “ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”, λοιπόν. Και η Ιστορία είναι μαθημένη και  με την πείρα αιώνων εξοπλισμένη,  να “αποδίδει τα του Καίσαρος τω  Καίσαρι”.  Και ιδιαίτερα σε ζητήματα απόδοσης δικαιοσύνης είναι πάντα παρούσα και ανεξάρτητη. Ουδείς ένοχος  ξεφεύγει από τη “μέγγενη” της Ιστορίας και το αδέκαστο δικαστήριο της. ΄Η ίδια το έχει αποδείξει στη μακραίωνη διαδρομή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Με όπλα   την  αντικειμενική , ανεξάρτητη έρευνα και  τη  σωστή παρατήρηση, όταν  δεν εμπλέκονται με συμφέροντα, φιλοδοξίες, αλλά και με φανατισμούς  συνωμοσίες  και  ιδεοληπτικές σκοπιμότητες ,είναι σε θέση  και με ακρίβεια να διεισδύσει   και να φωτίσει  εκεί  που με πρώτη ματιά δεν έχουν πολλοί τη δυνατότητα να πετύχουν. Και όταν είναι έτοιμη, αποκαλύπτει, δικάζει και αποφασίζει.

Και σήμερα, ένα σχεδόν χρόνο μετά  την εμφάνιση του ιού covid-19  στην Κίνα, η Ιστορία με τα όσα επακολούθησαν,  έχει καταλήξει στα δικά της συμπεράσματα. Για να τα παραδώσει στις σημερινές και τις αυριανές γενιές.  Και θα  σταθεί πάλι αυστηρή, αλλά δίκαιη, για να επισημάνει και να καταδικάσει όσα ανεπίτρεπτα, παράλογα, άδικα και κάποια εγκληματικά συνέβησαν όλο αυτό τον καιρό με αιτία και αφορμή το συγκεκριμένο ιό.

 

Ας ξετυλίξουμε, λοιπόν, κι αυτό του “κουβάρι”  με προσοχή και ευθύνη. Πρωτίστως γιατί πρόκειται για τη   ζωή των  ανθρώπων. Κι αν σε άλλα ζητήματα μπορεί να γίνει ανεκτό και το ιστορικό λάθος , σε ζητήματα ζωής και θανάτου,  όμως, θα ήταν  ανεπίτρεπτο .

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του  ΠΟΥ παραπάνω και ειλικρινά το μόνο  που σκεφτήκαμε ήταν τούτο:  Εκτός από να κλέβει κονδύλια ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας, από … Ιστορία πώς τα πάει; Το πιθανότερο  έχει άγρια μεσάνυχτα. Τί μάλλον;  Είναι απολύτως βέβαιο πως   τύποι σαν αυτούς  που στελεχώνουν ένα τόσο σοβαρό οργανισμό,  …”περί άλλα τυρβάζουν” και ειδικά πώς θα καβατζώσουν το κλεμμένο χρήμα των κρατών μελών. Οπότε, είναι και  διεφθαρμένοι και ανιστόρητοι .

Τα λαμόγια, λοιπόν, του ΠΟΥ ,που άφησαν τον ιό να εξαπλωθεί και από επιδημία  να γίνει πανδημία σε συνεργασία με το εγκληματικό καθεστώς  της Κίνας, είναι υποχρεωμένοι, αφού τους καταβάλουμε πολύ, και από το υστέρημά μας χρήμα,   να μας  λύσουν τις εξής απορίες:

 Η Ισπανική γρίπη, που δεν είχε ούτε στο ελάχιστο σχέση με το δικό μας Κορόνα (εκεί μιλάμε για 60/100 εκατομμύρια νεκρούς), εξαφανίστηκε μέσα σε  δύο χρόνια. Αλλά γιατί; Επειδή φόρεσαν…μάσκες  κανένα χρόνο ; (Και μόνο οι άνθρωποι των πόλεων , η επαρχία όχι) .

Χωρίς εμβόλια, φάρμακα, εν μέσω πολέμου (1918), φτώχειας, άθλιων συνθηκών  υγείας,  πώς  ξαφνικά μια μέρα την… έκανε ο ιός  με ελαφρά πηδηματάκια; Τον  έδιωξαν άραγε  οι παπάδες με την αγιαστούρα που κάνανε δεήσεις;

΄Η αλήθεια είναι μόνο μια και μοναδική.  Ο ιός έφυγε, όπως ήρθε, επειδή  “έκλεισε  ο κύκλος” του, ακριβώς   λόγω της ανοσίας της αγέλης.  Κι τί λένε, η πέρα από απατεώνες και ανιστόρητοι εκπρόσωποι του ΠΟΥ;   “Ποτέ στην ιστορία της δημόσιας υγείας η ανοσία αγέλης δεν έχει χρησιμοποιηθεί ως στρατηγική για την αντιμετώπιση μιας επιδημίας, και ακόμη λιγότερο μιας πανδημίας”. Τόσο αισχροί, τόσο διεφθαρμένοι, τόσο ψεύτες και ανιστόρητοι!

Μας  λένε, επίσης, κι αυτοί και κάποιοι άλλοι  επιστήμονες του “γλυκού νερού”,  συνειδητά ψευδόμενοι και τούτοι,   πως το πείραμα της Σουηδίας απέτυχε (!), επειδή  το ποσοστό θνητότητας από covid-19 στη Σουηδία είναι μεταξύ των 15 υψηλότερων παγκοσμίως.

Αλλά, αλητήριοι , αν η Σουηδία είναι μέσα στις 15 αυτές χώρες, που έχουν ψηλό ποσοστό θνησιμότητας, αν και έλαβαν σκληρά μέτρα αυτές, ακόμα και το δικτατορικό lockdown, ενώ η Σουηδία, χωρίς τέτοια παράλογα μέτρα, πέτυχε ό,τι δεν πέτυχαν εκείνες, τότε όντως αποδεικνύεται πως η Σκανδιναβική χώρα με την ανοσία της αγέλης, κατάφερε  ΧΩΡΙΣ  ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ να πετύχει το ζητούμενο.

Κι ακόμα να  επισημάνουμε  το πλέον σοβαρό.  Αν αυτή  την ώρα, χώρες που επέβαλαν μέτρα  δικτατορίας, όπως  η Ελλάδα,  εν τούτοις αντιμετωπίζουν  χειρότερο πρόβλημα έξαρσης του ιού  από εκείνο το Μάρτη 2020 που ξεκίνησαν τη παράνοια, ενώ αντίθετα η Σουηδία με την τακτική που ακολούθησε  έχει μια φυσιολογική σήμερα  πορεία,  τί  αποδεικνύει; Ποιο τελικά  μοντέλο αντιμετώπισης του ιού είναι ο μόνος σίγουρος; Πώς διαστρέφετε, πανάθλιοι,  έτσι τη  πραγματικότητα και μια ζωή αναδεικνύεται το ψεύδος σε αλήθεια;

Είναι η γνωστή αιτία.  Επειδή  περιφρονείτε τη λογική του κόσμου , γιατί θεωρείται  “Κάφρους” τους ανθρώπους και  φαντάζεστε πως θα  εντυπωσιάστε με τις βαρύγδουπες  ιδιότητες που κοτσάρετε στα … βαριά, τάχα,  βιογραφικά σας. Αν μιλάτε έτσι και συνειδητά διαστρέφετε  την αλήθεια, δεν είστε τίποτα περισσότερο από απατεώνες, τσαρλατάνους.

 

Αν λοιπόν, η Σουηδία, φτηνοί δικολάβοι μου,  πέτυχε χωρίς μέτρα, όσα (και περισσότερα) από   άλλες χώρες που εφάρμοσαν  σκληρά ,ανήκουστα για πολιτισμένες κοινωνίες μέτρα, στην απλή λογική αυτό σημαίνει  πως αν  και  οι άλλες χώρες, αντί τα σκληρά μέτρα ακολουθούσαν το μοντέλο  της Σουηδίας, θα είχαν τα ίδια αποτελέσματα και χωρίς να  κλείσουν τους ανθρώπους  φυλακή, να τινάξουν την οικονομία στον αέρα , να κάνουν τον κόσμο να στέκεται στα πόδια του με πολύχρωμα χάπια ψυχασθένειας. Δύσκολο να το καταλάβετε στατιστικά; ΄Η δε σας αφήνουν τα συμφέροντα να το αντιληφθείτε;

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

΄Ενα σχεδόν χρόνο μετά την εμφάνιση του ιού , είναι   φανερά και μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης  τα ακόλουθα συμπεράσματα. Πριν να ξεκαθαρίσουμε.

Στην αρχή, πηγαίναμε ψαχουλεύοντας. Οι στρατιές των  ψευδολόγων με επικεφαλής τη μαφία το Τύπου, τους  “Τσιόδρες” ανά τον  κόσμο  και τους δημαγωγούς πολιτικούς , παραπληροφορούσαν,  φόβιζαν, απειλούσαν για να περάσουν τη δική του αυταρχική γραμμή, ο καθένας για τα δικά του συμφέροντα.

΄Ηταν επόμενο και η ανεξάρτητη έρευνα να βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση για να αποφύγει τον αποπροσανατολισμό, το σκοτάδι  και τη σύγχυση, που σκόπιμα επέβαλαν οι διάφοροι Κρετίνοι. Ακολουθήσαμε με ευθύνη, προσοχή, νηφαλιότητα τα συμβάντα. Δεν προχωρήσαμε ποτέ σε παράλογες ή αμφισβητούμενες παρατηρήσεις, παροτρύνσεις, προτροπές. Πολλώ μάλλον,  σε βιαστικά συμπεράσματα.

Και ήταν  αυτή ακριβώς η στάση μας και η συνεχής παρακολούθηση, η εγρήγορση της ευθύνης, που σήμερα μας  δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε σε θέση να διατυπώσουμε αναμφισβήτητα τούτη  τη φορά συμπεράσματα. Απότοκα  προσεκτικής παρατήρησης, πείρας  και βιωμάτων.

 ΄Αρα:

-Ο covid-19 είναι μια πραγματική πανδημία. Κατέληξε τέτοια από επιδημία, επειδή  ο ΠΟΥ για τα γνωστά του συμφέροντα και το αυταρχικό και μυστικοπαθές καθεστώς της Κίνας, απέκρυψαν την  αλήθεια από την αρχή, όταν ο ιός θα μπορούσε  (ΠΙΘΑΝΟΝ) να χτυπηθεί εν τη γενέσει του.

– Τα μέτρα που εφάρμοσαν  οι περισσότερες χώρες,  τώρα πια  φαίνεται καθαρά πως όχι μόνο  δεν απέδωσαν ,αλλά έφεραν και την καταστροφή. Δαιμονοποίησαν το κορόνα και ως “αρχές και εξουσίες” του Μεσαίωνα, αντί λιτανείες  και ξόρκια, επιστράτευσαν   “Τσιόδρες” και βιομηχανία Παραπληροφόρησης στη θέση των  Μεσαιωνικών ρασοφόρων.  Με τον τρόπο αυτό καθυπόταξαν  με το έτσι θέλω τα πλήθη, που είναι ανοιχτά σε μεταφυσικές ερμηνείες,  συνωμοσίες, μύθους,  δεισιδαιμονίες    και κατάφεραν να  κατασκευάσουν τρομοκρατημένα, ψυχοπαθή ζόμπι, έτοιμα ακόμα και  φούρνους  να ανάψουν ξανά για νέους “Εβραίους”  που θεωρούνται η αιτία του κακού.

-Οι ειδικοί,  μόνο…. ειδικοί τελικά δεν ήταν  για τον ιό. Η Ιατρική και οι συναφείς επιστήμες, απέτυχαν παταγωδώς.   Περισσότερο,  σύγχυση, αποπροσανατολισμό και προπαντός  φόβο και πανικό  προξένησαν με τις ανακοινώσεις, τις “συμβουλές”, τα πειράματα και τα μέτρα που κάθε φορά πρότειναν.

-Μεγαλύτερο  κακό και από τους κατ΄επίφαση  επιστήμονες, προξένησε  η Μαφία του Τύπου. Η γκεμπελική βιομηχανία  του ψεύδους και της παραπληροφόρησης που  πρωτοστάτησε  ασύστολα  και  στην επιβολή    δικτατορικών μέτρων.  Αλλά και στην  απαγόρευση δια ροπάλου της αντίθετης γνώμης. Αν κάτι καλό θα προκύψει απ΄αυτή την πανδημία,  είναι η αναμενόμενη αποστασιοποίηση των μελών των κοινωνιών από τη μορφή του σημερινού  Τύπου.  Θα αναζητήσουν νέους δρόμους και κανόνες  πραγματικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης.   Αυτός  ο Τύπος του ολοκληρωτισμού , της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας  με εντελώς πια  ευδιάκριτα τα ναζιστικά χαρακτηριστικά μιας βάρβαρης για την ανθρωπότητα εποχής, θα πεθάνει. ΄Ηδη, “πνέει τα λοίσθια”, μπουκωμένη  από το αισχρό και ανήθικο κέρδος.   Και όχι  μόνο ουδείς συνετός και συνειδητοποιημένος πολίτης τους εμπιστεύεται πια,  αλλά  είναι και εντελώς οργισμένοι μαζί τους .Κάτι χαχόλοι οπαδοί έχουν μείνει που τους ανέχονται ακόμα. Κι αυτοί σύντομα θα τους φτύσουν.

-ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΟΥΗΔΙΑΣ φαίνεται να είναι μονόδρομος. Η Σκανδιναβική αυτή  χώρα, ακολούθησε τα διδάγματα της Ιστορίας.΄Ολες οι  μεγάλες πανδημίες  μας διαβεβαιώνει η Ιστορία, σταμάτησαν  με τέτοιο, σουηδικό  μοντέλο. Από μόνες τους. Χωρίς φάρμακα και εμβόλια, έκλεισαν τον κύκλο τους. Κι αυτό σημαίνει πως η   ανοσία της αγέλης έδωσε τη λύση. ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ακολούθησαν την ίδια πορεία. Και μάλιστα, μιλάμε για φοβερές τέτοιες μάστιγες. Με εκατομμύρια νεκρούς, όχι  όπως  με τον κορόνα  που  είναι, συγκρινόμενος,  ελάχιστα επικίνδυνος,  Κι ας του φόρτωσαν όλες τις συμφορές  και τους θανάτους.  “Βρήκανε παπά να θάψουν  πέντε- δέκα”.   Αν ένα σπίτι με  σεισμό 7 Ρίχτερ  παίρνει κλίση και γίνεται ετοιμόρροπο, αλλά δεν έπεσε ακόμα και λίγο μετά ένας σεισμός 3άρι το ισοπεδώνει, το σπίτι δεν έπεσε από τα  τον μικρό, αλλά από τον μεγάλο σεισμό. ΄Οσοι χάνουν την πάλη με τον κορόνα, είναι εκείνοι που έχουν κλονισμένη  υγεία. Δεν πεθαίνουν από τον ιό.   Ακόμα κα σε αυτό, οι  απατεώνες, με πρώτους τους γκεμπελίσκους ,που εκδίδουν  όλο αυτό τον καιρό και δελτία…νεκρών (!),  οι παλιάνθρωποι, εξαπατούν τον κόσμο.

-Ο ιός θα φύγει,΄Οπως ήρθε. Και όπως έφυγαν οι άλλοι,  απείρως πιο επικίνδυνοι. Τί κάνω, επομένως, αυτή την ώρα; α. Περιμένω με υπομονή το “τέλος εποχής”.  Δε φαίνεται να κρατάει  πάνω από ένα χρόνο  αυτή η εποχή. β. Ως τότε, αν είμαι “ετοιμόρροπο κτίριο” από μεγάλο “σεισμό”, παίρνω τα μέτρα μου. Δεν κυκλοφορώ έξω. γ. Αν είμαι υγιής, παίρνω τα στοιχειώδη μέτρα. Πρώτα απ΄όλα κυκλοφορώ με   μάσκα. Μόνιμα .Και θα έλεγε κανείς πως και μετά τη λήξη της πανδημίας, η μάσκα φαίνεται μια έξυπνη προστασία  από άλλους ιούς. δ. Αποφεύγω συνωστισμούς και πολυπληθής συγκεντρώσεις. ε. Αν κάποια στιγμή  παρασκευασθεί το εμβόλιο, το κάνω. Το αντίθετο θα ήτα ανόητο.

 

Το πιο ουσιαστικό συμπέρασμα, όμως, είναι τούτο: Ο ιός ,όπως είπαμε, θα μας αφήσει. Μαζί του, όμως,  πρέπει να μας “αφήσουν μέρες” ΟΛΕΣ οι σημερινές διεφθαρμένες και αποτυχημένες  εξουσίες. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, σπουδαιοφανείς επιστήμονες και  φαρμακοβιομηχανίες . Αν τα ίδια “μούτρα” σαν τα σημερινά, βλέπουν πάλι οι άνθρωποι,  να αναλαμβάνουν    μετά από κάποια χρονιά την αντιμετώπιση   ενός  νέου “κορόνα”, τότε,  μόνο  τα… “τσεκούρια” θα δώσουν τη λύση!  Και   θα είναι, ίσως , η μοναδική φορά που θα επαληθευτεί  το γνωστό λογοπαίγνιο   πως  “η βία είναι η μαμή της Ιστορίας”!