H ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΄Η ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ “, ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ!

 

“Μπέρμποκ:
Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, λέγοντας ότι «είναι σημαντικό να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός της κυριαρχίας, και, σήμερα, όταν μιλάμε για το διεθνές δίκαιο, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ακόμα και όταν είναι πολύ περίπλοκα τα ζητήματα διεθνούς δικαίου, κάποια ζητήματα είναι πάρα πολύ σαφή. Τα νησιά του Αιγαίου είναι ελληνικό έδαφος και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το αμφισβητήσει αυτό. Χρειαζόμαστε ενότητα, διάλογο και αυτές τις δύσκολες στιγμές χρειαζόμαστε να ενεργούμε με σύνεση, όπως πράττετε εσείς ως κυβέρνηση”

  iefimerida.gr

***

Το νέο παλάτι του Πούτιν - Δείτε φωτογραφίες

Μήνυση του Ερντογάν στην εφημερίδα «Δημοκρατία» (φωτο) - Aftodioikisi.gr

Ο άγνωστος Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από σπάνιες φωτογραφίες - iRafina

Τα είπαμε χτες.  Δε θα επαναλάβουμε  πως οι  σφογγοκωλάριοι  Γκέμπελς της φαμίλιας  Μητσοτάκη, συνεχίζουν  να παραπλανούν   τους  εθνικιστές  ΄Ελληνάρες   σε  ζητήματα τόσο σοβαρά , όπως είναι ένας  πόλεμος. Μια  σύγκρουση  που αν ξεσπάσει  α. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ  ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΙΖΕΣ .β. ΟΥΔΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΄Η ΓΑΛΛΟΣ, ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ,  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Θα θυμίσουμε μόνο πως  διαπράττει    έγκλημα η μαφιόζικη δημοσιογραφία,  όπως την  ασκούν αισχροί επιχειρηματίες  στη  βιομηχανία παραπληροφόρησης. Και  μέγιστο αισχρό παράδειγμα   ο  εντελώς ασυνείδητος  Χρήστος Ράπτης. Τούτη  τη φορά,όμως, δε θα γλιτώσει η  γκεμπελική συμμορία  με . γιαούρτια και ντομάτες ή  γραφικές κραυγές   «αλήτες, ρουφιάνοι,  δημοσιογράφοι».  Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Το 2022 δεν είναι παρμονές του 1922, που πάλι οι ίδιοι Γκέμπελς έσυραν τη χώρα στο δράμα  της Μ.Ασίας.

 Γι αυτό να εύχεσθε  να μη  ξεσπάσει ποτέ ένα τέτοιος πόλεμος . Και να συνεχίσετε  να  ξεκοκαλίζετε  όσα αποκτήσατε , ως διαπλεκόμενη  εξουσία ,  γλείφοντας και καλύπτοντας τα εγκλήματα των άλλων . Αλλιώς, αν συμβεί ό,τι φοβόμαστε πως  δεν αποκλείεται καθόλου, μια σύρραξη ανάμεσα στις δυο χώρες,  έστω κι αν φύγετε νύχτα, το σίγουρο είναι πως  θα σας   βρουν και θα σας  κρεμάσουν ανάποδα στις νέες σας κρυψώνες.

Η Γερμανίδα  Εξωτερικών ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Πότε  “αποδέχτηκε ανεπιφύλακτα τα ελληνικά επιχειρήματα, αλλάζοντας με τον τρόπο αυτό μια από τις θεωρούμενες σταθερές της εξωτερικής πολιτικής της χώρας της”,  όπως κατά λέξη αναφέρει  ο  αισχρός  εκδότης της ακροδεξιάς φυλλάδας;  Είπε το αυτονόητο, κι αλλοίμονο αν δεν το έλεγε , πως, δηλαδή,  τα νησιά είναι ελληνικά.  Κι αυτό ουδείς το αμφισβητεί. Πολλώ μάλλον,  η Γερμανία.  Ούτε καν  ο ακροδεξιός και πουτινιστής Ιταλός  Σαλβίνι. Βγήκε πρόσφατα  και το είπε  ο ίδιος ξεκάθαρα.   Τί διαφορερικό έκανε η Μπέρμποκ;

Τα «ελληνικά επιχειρήματα», όπως λέει ο …εθνικός απατεώνας Χρ. Ράπτης,   περί υφαλοκρηπίδας, εναερίου χώρου, εξοπλισμών των νησιών, συνεκμετάλλευση  από τις δυο χώρες τους Αιγαίου και δεκάδες άλλα ζητήματα διαφορών, όχι  μόνο δεν τα αποδέχτηκε η Γερμανίδα, αλλά θεωρεί αυτονόητο  Ο, ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ:  ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,   ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΓΙΑ  ΝΑ ΠΡΟΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΓΕΛΛΙΚΕΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ  ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  ΄Αλλωστε ,θα  επαναλάβει αύριο  τα ίδια  η Γερμανίδα υπουργός  και στη συνάντησή  της με τον Ερντογάν.  Εδώ θα είμαστε .

Παίζουν με τον πόλεμο. Και έχουν τους Ελληνάρες από τη μια μεριά, αλλά και μια ανίκανη από την άλη  Αντιπολίτευση, δέσμια των εθνικιστικών και δημαγωγικών  συνδρόμων της, που δεν έχουν πάρει ακόμα είδηση τί  ετοιμάζει Η …ΤΡΙΑΔΑ  ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

Από τη μια, δυο τρελαμένοι δικτάτορες, ο Πούτιν και ο  Ερντογάν,  με  “ημερολογιακή” σύγχυση εν τω κρανίω και σύνδρομα Μεσσιανισμού και Μεγαλειότητας . Φαντασιώνονται  πως η Ιστορία  τους επέλεξε και τους έχρισε Τσάρο και Σουλτάνο αντίστοιχα.    Από την άλλη,   ο  μέχρι μυελού οστέων διεφθαρμένος  και  άρρωστος για μίζες “΄Ορμπαν της Ελλάδας” και…κατά κόσμον υιός του .. ” Μητσοτάκη, κάθαρμα” !  Και οι τρεις,   ο καθένας για τους δικούς του  λόγους και τα αποκλειστικά του  συμφέροντα, σέρνουν   Τούρκους και ΄Ελληνες σε έναν πόλεμο χωρίς νικητές, αλλά και  με τους δύο λαούς ηττημένους.

Αύριο θα τρίβουν τα μάτια τους οι ΄Ελληνες  Χαχόλοι.  Θα μετρούν νεκρούς και θα θάβουν, όπως συμβαίνει πάντα στους πολέμους,  οι γονείς τα παιδιά τους και όχι το αντίθετο.

Τόσο ανεύθυνος αυτός ο λαός, ο  εθνικιστικός όχλος.  Και  θα υποστεί, τελικά,  αυτό ακριβώς που του αξίζει.